Bayar cukai - dapatkan sokongan anak! Skot yang menawarkan "tawaran" yang lumayan

Lebih 200,000 keluarga Scotland kini akan menerima faedah penjagaan kanak-kanak. Cadangan itu dibuat sebagai pelarasan kepada skim lama, di mana elaun wang diterima hanya keluarga yang majikannya menganggap perlu untuk membayar manfaat ini.

Tetapi semuanya berubah. Menurut kontrak pekerjaan yang keluarga masuk dengan majikan, manfaat akan diperuntukkan kepada semua orang dari perbendaharaan United Kingdom mengikut skim berikut: untuk setiap 8 paun cukai yang dibayar oleh ibu bapa, terdapat 2 pon cashback dari negara, yang kemudiannya dikelola keluarga. Keluarga Scotland, di mana sekurang-kurangnya seorang kanak-kanak berusia di bawah 12 tahun, boleh memanfaatkan pembaharuan sosio-ekonomi ini dari minggu ini..

Pembaharuan juga membayangkan perubahan sikap terhadap pendidikan.

Menurut Kerajaan Scotland, pada tahun 2020, 1140 jam perkhidmatan pendidikan dan pendidikan akan disediakan untuk kanak-kanak dan bukannya 60 saat ini.

Keluarga yang anak-anak menikmati kelebihan ini dikecualikan daripada membayar cukai untuk sementara waktu. Liz Truss, ketua setiausaha Perbendaharaan Scotland, menyatakan permohonan itu dibuat secepat mungkin, menekankan bahawa pembaharuan itu akan segera diperbaiki: jumlah elaun yang dibayar akan meningkat sebanyak 1.5 kali.

Ukuran sokongan sosial yang sama ada di wilayah Persekutuan Rusia.

Oleh itu, elaun bersalin apabila bekerja pada pekerjaan sepenuh masa adalah sekurang-kurangnya sama dengan upah minimum, dan elaun penjagaan anak bulanan dibayar sehingga 1.5 tahun. The Scots telah berlanjutan - mereka berhasrat untuk membayar faedah sehingga sehingga kanak-kanak mencapai usia 12 tahun.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan