Enam kanak-kanak bukan penghalang: ibu dari banyak kanak-kanak mengakui Yekaterinburg sebagai wanita yang paling cantik

Pertandingan kecantikan "Puan Yekaterinburg" memenangi 39 tahun Anastasia Sigova, ibu kepada enam anak. Sebilangan besar kanak-kanak itu sama sekali tidak mengurangkan kecantikan semulajadi wanita, dan dia dengan yakin melangkau 45 calon lain untuk gelaran wanita yang paling menarik di Yekaterinburg.

Anak sulung berusia 16 tahun, dan anak bongsu berusia hampir satu tahun.

Selain mendidik enam anak, Anastasia bekerja sebagai seorang peguam, mempunyai dua pendidikan tinggi dan sentiasa meningkatkan kelayakannya.

Sebagai hadiah dia mendapat tiket untuk pelayaran di Mediterranean. Dia akan dapat pergi ke sana bersama anak-anak, penganjur berjanji untuk membayar lebih banyak untuk beberapa perjalanan, jika tiba-tiba Anastasia memutuskan untuk bepergian dengan seluruh keluarga.

Ibu-ibu kanak-kanak dalam mahkota pemenang pertandingan kecantikan hari ini tidak lagi jarang. Tiga tahun yang lalu, Ekaterina Kirmel, 37 tahun dari St. Petersburg, juga ibu kepada enam anak, menerima mahkota Putera Rusia-2015 di Moscow.

Dan pada tahun 2017, keindahan Puan Rusia dimenangi oleh Polina Dibrova yang cantik, isteri tuan rumah TV Dmitry Dibrova dan ibu kepada tiga anak, yang kini sedang menunggu kelahiran bayi keempat.

Catherine Kirmel
Polina Dibrova

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan