Sergey Bezrukov pertama kali berjalan-jalan dengan anaknya yang baru lahir (gambar)

Pelakon Sergey Bezrukov hujung minggu ini mempunyai pelanggan yang gembira dengan gambar pertama dari perjalanan pertama anak lelaki yang baru lahir. Anak lelaki itu, yang ibunya adalah pengarah Anna Mathison, dilahirkan pada akhir November, dan pada hujung minggu ini, perjalanan pertama dengan ibu dan ayahnya berlaku.

Budak itu dipanggil Stepa. Dia menjadi "hadiah" yang paling berharga dan terbaik untuk pelakon itu pada hari ulang tahun ke-45nya. Bezrukov dan Anna Mathison, 35, sudah mempunyai seorang anak perempuan. Adalah diketahui bahawa Bezrukov memutuskan untuk mengambil cuti kecil pada kesempatan kelahiran bayi itu, untuk membantu Anna menjaga anak yang baru lahir dan menghabiskan waktu bersama anak perempuannya.

Sergey dan Anna bertemu tiga tahun lalu pada set filem "The Milky Way". Hubungan mereka berkembang pesat, setahun selepas mereka bertemu, Masha dilahirkan. Sergey memutuskan untuk menceraikan Irina Bezrukova, dengan siapa selama 15 tahun perkahwinan mereka tidak mempunyai anak.

Tetapi selama bertahun-tahun perkahwinan Sergey mempunyai dua anak yang dilahirkan dari nikah dari pelakon Christina Smirnova.

Sekarang dia adalah bapa gembira empat anak, dan baru-baru ini menyatakan bahawa dia akan sangat ingin menjadi ayah lagi, dan jika ini berlaku, dia akan sangat gembira.

Anna Mathison dan Sergey Bezrukov tidak pernah bersembunyi dari peminat mereka, selalu yang pertama memberitahu mereka mengenai peristiwa yang paling penting dalam keluarga mereka. Telah diketahui bahawa sekarang Bezrukov tidak hanya terlibat dalam membesarkan anak-anak. Dia masih aktif memainkan di pawagam dan teater, dan juga terlibat dalam kreativiti muzik. Pada musim panas, beliau mencipta sebuah band rock, kini dia melakukan dan lawatan dan merancang untuk menjadi peserta dalam acara muzik utama tahun ini dalam muzik rock - festival "Invasion" tahun depan, pada tahun 2019.

Ramai yang mengatakan bahawa gambar dengan Stepan Bezrukov kelihatan lebih muda, dia benar-benar bersinar dengan kebahagiaan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan