"Saya pergi bekerja sebagai ayah": Sergey Bezrukov menyentuh Rangkaian dengan foto baru anak perempuannya

Masha Bezrukova, berusia dua tahun menakluki pengguna Internet. Anak perempuan artis Sergei Bezrukov baru-baru ini sering muncul di laman ayahnya - Sergey kerap memuat naik gambar dan video dengan penyertaan bayi. Baru-baru ini, gadis itu membuat debutnya dalam profesion akting - membintangi klip baru ayahnya.

Dalam gambar baru, Masha muncul sebagai seorang wanita - memakai topi dan kacamata hitam. Gambar itu ditandatangani oleh Bezrukov, memaklumkan bahawa anak perempuannya membayangkan kerjanya dengan cara ini. "Saya pergi bekerja sebagai ayah," kata seorang imaginasi berusia dua tahun.

Gambar itu muncul di halaman Sergey untuk menghormati hari pawagam. Kedua-dua dia dan Masha segera diberikan banyak tahniah dan hasrat kebahagiaan dan kesihatan.

Bezrukov menceraikan isterinya, Irina Bezrukova selepas perkahwinan lima belas tahun pada tahun 2015. Dalam perkahwinan ini, malangnya, tidak ada anak.

Dan pada musim bunga 2016, dia berkahwin dengan pengarah Anne Mathison. Pada musim panas 2016, Anna melahirkan Masha. Baru-baru ini ia menjadi terkenal bahawa pasangan Bezrukov-Mathison menunggu anak kedua, dan bayi tidak lama lagi akan dilahirkan.

Sebagai tambahan kepada Masha dan anak masa depannya, Bezrukov mempunyai dua orang anak tidak sah yang dilahirkan semasa perkawinannya dengan Irina Bezrukova.

Pada tahun 2008, anak perempuan Alexandra dilahirkan, dan pada tahun 2011, anaknya Ivan. Ibu dari anak-anak ini adalah pelakon St. Petersburg, Kristina Smirnova. Bezrukov mengiktiraf anak-anak dan sentiasa membantu Christine menaikkan mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan