Sergey Bezrukov menjadi bapa buat kali keempat

Hadiah terbaik di dunia untuk ulang tahun ke-45 Sergey Bezrukov disampaikan oleh isterinya, Anna Mathison. Sekitar sebulan selepas ulang tahun pelakon dia melahirkan anaknya. Kelahiran itu berlaku tepat pada waktunya, tanpa komplikasi dan keadaan wanita dan kanak-kanak itu memuaskan.

Anak laki-laki yang lahir menjadi anak keempat untuk Bezrukov dan yang kedua untuk Anna Mathison, 34 tahun.

Bezrukov berkongsi kegembiraannya dengan semua peminat dan pelanggannya, menulis di rangkaian sosial yang dia bangga dan bahagia. Sergei hadir di hospital dan segera selepas Anna dipindahkan ke wad, dia menerbitkan gambar pertama. Sergey sendiri melihatnya sedikit letih, tetapi berpuas hati, di latar belakang - Anna Mathison, berehat selepas kelahiran.

Mengenai pengisian semula keluarga Bezrukov akan menjadi terkenal musim bunga ini. Maklumat itu dibuat oleh Sergey sendiri.

Dengan pengarah Anna Mathison Bezrukov bertemu pada tahun 2015. Hubungan mereka berlangsung secara rahsia selama lebih setahun, pada tahun 2016, seorang anak perempuan, Masha, dilahirkan. Dan selepas itu, Sergey memutuskan untuk menceraikan isterinya, Irina Bezrukova, dengan siapa dia tinggal selama 15 tahun.

Irina Bezrukova
dengan anak perempuan Masha

Semasa perkahwinan ini, kanak-kanak tidak melahirkan Irina, tetapi Sergei muncul dua kanak-kanak di luar nikah dari pelakon Christina Smirnova.

Oleh itu, bayi yang dilahirkan hari ini adalah pewaris keempat Bezrukov. Ketinggian dan berat bayi yang baru dilahirkan tidak dilaporkan, kerana tidak dilaporkan dan nama yang dipilih ibu bapa untuknya.

Pada tahun ini, Sergey memutuskan untuk membuat perubahan besar. Kini dia bukan sahaja seorang pelakon teater dan panggung wayang, tetapi juga seorang pemuzik. Pada musim panas, beliau telah membuat sebuah band rock dan kini sudah tegas untuk bercakap dengannya di festival "Invasion-2019".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan