Sir Paul McCartney menjadi penulis kanak-kanak

Legenda rock ahli muzik British Sir Paul McCartney berkata bahawa dia cuba dirinya sebagai seorang penulis kanak-kanak dan menulis buku untuk kanak-kanak.

Ia menceritakan tentang pengembaraan datuk dan empat cucunya. Diharapkan cerita ceria dan pengajaran tentang keluarga besar akan dijual tepat setahun kemudian - pada September 2019.

Adalah diketahui bahawa beberapa penerbit dunia yang besar menjadi tertarik dengan buku itu.

Tetapi Sir Paul memilih kerjasama dengan Penguin Books. Buku itu akan keluar dengan gambar-gambar yang menarik - ilustrasi untuk muncul dan telah dilaksanakan oleh artis Kanada, Catherine Durst.

Pemuzik sendiri memberitahu wartawan bahawa buku itu ditulis dengan mudah dan semulajadi, kerana dia mempunyai lapan cucu sendiri. Paul McCartney menegaskan bahawa buku ini bukan sahaja bertujuan untuk kanak-kanak, tetapi akan memberi maklumat dan untuk semua datuk dunia, tanpa mengira bahasa yang mereka namakan dan berapa cucu yang muncul.

Buku ini, menurut Sir Paul, akan menjadi pilihan membaca yang sangat baik sebelum tidur.

Idea untuk mencipta buku dilahirkan oleh McCartney kerana alasan, seorang cucu mula memanggil datuk bintang-bintang itu - "datuk". Secara beransur-ansur, imej kakek dicipta, yang boleh melakukan segala-galanya, mengetahui segala-galanya, mampu memahami segala-galanya, dan juga memiliki kebolehan ajaib tertentu.

Sudah hari ini, rumah penerbitan telah membuka peluang untuk memerintahkan buku kanak-kanak McCartney.

Harus diingat bahawa Sir Paul telah mencuba dirinya sendiri dalam peranan seorang penulis - pada tahun 2005 beliau menerbitkan buku High in the Clouds, yang dia cipta dengan kolaborasi dengan penulis kanak-kanak Philip Arda.

Ingat bahawa McCartney dilahirkan pada tahun 1942 di Liverpool. Selama sepuluh tahun, hingga 1970, dia adalah salah seorang "Liverpool Four" - Beatles.

Sejak empat dekad yang lalu, McCartney telah terlibat dalam aktiviti muzik solo.

Pada tahun 1997, beliau menerima ksatria yang diberikan kepadanya kerana sumbangan beliau kepada perkembangan muzik.

Paul menaikkan anak angkat, tiga adik-beradik dan seorang anak lelaki.

Anak perempuan sulungnya, Mary Anna, menyampaikan kepadanya empat cucu. Anak pertengahan Stella Nina mempersembahkan tiga cucu dan satu cucu perempuan. Anak lelaki James Louis, yang berusia 41 tahun tahun ini, tidak mempunyai anak lagi, sama seperti anak angkatnya. Anak perempuan termuda pemuzik berusia 15 tahun. Asas buku kanak-kanak terletak pengalaman mengasuh yang hebat dan pengalaman datuk.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan