Keluarga di Amerika Syarikat memutuskan untuk menamakan bayi yang baru lahir sebagai penghormatan kepada Rusia yang terkenal

Seorang keluarga Amerika dengan nama Kelly memutuskan untuk menamakan anak kecilnya sebagai penghormatan kepada Rusia, kapten kelab Liga Hoki Nasional "Washington Capitals" Alexandra Ovechkina.

Alexander adalah nama yang sangat eksotik untuk orang Amerika.

Ibunya terpaksa memilih seorang bayi yang baru lahir, kerana dia semata-mata kehilangan pasangannya.

Syarat-syarat pertikaian itu adalah seperti berikut: jika "Washington" mampu mengalahkan dalam siri semifinal Konsert Timur "Pittsburgh Penguins", maka wanita selama-lamanya "menangkap" dalam sejarah keluarga acara sukan ini, memanggil anak kecil yang ditunggu-tunggu untuk menghormati kapten pasukan yang menang.

Sementara wanita itu berada di klinik, di mana bayi dilahirkan, pasukan yang dikendalikan oleh rakan senegaranya Alexander Ovechkin mengalahkan "penguin" dengan skor 4: 1.

Little Alexander Kelly mengagumkan bukan sahaja dengan ketenangan dan berat padatnya (bayi dilahirkan sebagai bogatyr sebenar!).

Pengguna internet, yang pertama kali melihat gambar nama pemain hoki yang disiarkan oleh ibu mereka, menyatakan bahawa ada sesuatu yang biasa di senyuman bayi dan Ovechkin, nampaknya, mereka memberi petunjuk tentang ketidakhadiran gigi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan