Keluarga dengan bayi pramatang boleh menerima bantuan sepanjang masa.

Talian hotline sepanjang hari telah dibuka di Rusia untuk keluarga yang mempunyai bayi pramatang. Ia dipanggil "Hak untuk Keajaiban." Pakar bersedia untuk membantu nombor bebas tol 8-800-555-29-24. Apabila menghubungi semua ibu, bapa dan nenek tidak pasti rahsia dan rahsia.

Kelahiran pramatang kanak-kanak kadang-kadang dikaitkan dengan masalah yang serius untuk keluarga. Projek ini juga memberi bantuan kepada wanita yang didiagnosis dengan ancaman kelahiran preterm.

Pada nombor yang ditentukan dalam mod pusingan jam, pakar akan memberitahu anda bagaimana untuk mendapatkan masuk ke resusitasi bayibagaimana untuk menjaga bayi pramatang, apakah ciri-ciri makanan, penjagaan rumah.

Doktor akan memberi Nasihat mengenai vaksinasi yang diperlukan untuk bayi anda, bercakap mengenai diagnosis menakutkan, sebagai contoh, kegagalan pernafasan, displasia bronkopulmonary, retinopati dan apnea. Pekerja sosial akan memberi nasihat mengenai pembayaranyang bergantung kepada kelahiran bayi sebelum tarikh akhir. Psikologi bersedia pada bila-bila masa sepanjang hari untuk menyokong ibu bapa dan wanita dengan ancaman kelahiran pramatang.

Ahli neonatologi, ahli psikologi klinikal, pakar menyusu, dan peguam perubatan dari Yayasan Hak keajaiban sedang bertugas.

Yayasan amal ini ditubuhkan pada tahun 2015 untuk mengekalkan kualiti hidup anak-anak yang dilahirkan secara awal dan membantu keluarga mereka.

Kepala yayasan itu adalah Natalia Zotkina, seorang wanita yang memiliki pengalaman pribadi memiliki bayi prematur.

Menurut statistik, Sebelum minggu kehamilan ke-37, kira-kira 100 ribu kanak-kanak Rusia dilahirkan setiap tahun.. Dan setiap orang berhak mendapat keajaiban mereka sendiri. Ini adalah apa yang ahli dana akan membantu. Jika anda mempunyai bayi pramatang, hubungi sekarang.

Natalya Zotkina, Ketua Hak Asasi Keajaiban

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan