Dibesarkan sendiri: di rantau Lipetsk, ayah yang gembira datang untuk mengambil istrinya dari hospital, disertai dengan 200 karatekas

Di rantau Lipetsk, orang yang lewat dan wanita yang bekerja di hospital bersalin boleh mengagumi kira-kira seperempat jam beberapa ratus karateka kuat dan kuat dalam kesiapan tempur penuh.

Dengan cara yang luar biasa, jurulatih karate tempatan Yury Smykov memutuskan untuk menandatangani pelepasan isterinya dengan anak itu.

Di antara kedudukan tidak rasmi bapa paling asli yang menyusun ekstrak cerah kepada kekasih mereka, itu adalah Lipetsk karateka yang kini menduduki tempat pertama yang layak.

200 atlet dengan kimono putih berbaris di hadapan tingkap hospital bersalin. Dalam barisan pertama dalam kimono berdiri ayah bahagia sendiri, kepada siapa istrinya mempersembahkan anaknya.

Ternyata Tatiana, isteri Yuri, adalah tuan sukan, pemilik tali pinggang hitam. Dia pernah menjadi sebahagian daripada pasukan karate kebangsaan Rusia.

Idea untuk bertemu dengan seorang kanak-kanak adalah seperti itu dalam pelajar Yuri dan Tatiana. Anak lelaki yang baru lahir adalah anak kedua dalam keluarga. Yuri mengambil anak perempuannya, yang kini berumur 4 tahun, dengan cara yang sama, tetapi senarai peserta dalam kumpulan itu tidak begitu banyak.

Karate, berkumpul bersama di tempat yang tidak biasa untuk diri mereka sendiri - di hospital bersalin, memutuskan untuk tidak membuang masa, mengadakan latihan demonstrasi di bawah tingkap wanita yang sedang bekerja dan menyerahkan dua atlet dokumen itu untuk memberi mereka gelaran tuan rumah sukan.

Doktor hospital bersalin meluluskan semangat sukan - selepas tindakan itu, yang dianjurkan oleh karate, kelahiran bermula segera dalam tujuh wanitayang belum selesai.

Obstetrik pasti yakin bahawa emosi positif yang mereka terima daripada melihat pelepasan luar biasa mempengaruhi wanita hamil.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan