Siapa bos: kanak-kanak Rusia yang paling rajin tinggal di Bryansk

Seorang penduduk kecil Bryansk, Anton Frolkin, yang berusia hampir 3.5 tahun, diiktiraf anak yang paling rajin di negara ini. Dia menjadi pahlawan seluruh program di Channel One.

Mengenai kehidupan harian "muzhik" kecil di Bryansk lama menjadi legenda: Antosha dalam 3.5 tahun boleh melakukan lebih daripada banyak lelaki dewasa: dia memelihara rumput, mengetatkan skru, tahu cara merata dan mengosongkan katil di taman, menyiapkan dan memadamkan stokingnya.

Seperti yang ternyata, nenek dan datuknya melekatkannya pada pendidikan buruh.

Dengan contoh mereka dan kesabaran yang besar, pesara tidak pernah menolak "kenapa-fasal" dan dengan senang hati memberitahu dan menunjukkan kepada anak itu, bagaimana dan apa yang sedang dilakukan dalam rumah tangga.

Pada usia 2.5 tahun, kanak-kanak itu belajar untuk membakar strudel epal sebenar, pada usia 3 tahun, dia dengan tenang menanggalkan dan menyusun alat pemotong rumput, dan jika ia tidak berfungsi, dia boleh memotong rumput dengan sabit biasa.

Pada suatu hari, ibu kanak-kanak melihat iklan di Internet tentang mencari bakat muda untuk program baru di TV.

Oleh kerana Antosha tidak mahu menyanyi atau menari, ibunya membaptiskan aktiviti ekonomi anaknya, yang dilakukannya dengan senang hati. Video itu disambut oleh ahli juri pemutus dengan semangat.

Pekerja Channel One ingin melihat seorang lelaki yang tidak biasa, yang mana pemutar skru lebih mahal daripada mana-mana mainan, dan membayar keluarga Anton jalan ke Moscow dan kembali.

Selepas penggambaran dalam program baru ini, budak lelaki Rusia yang paling rajin (iaitu pengguna internet yang bernama Anton) telah diberikan satu set alat profesional yang besar yang mana impian master dewasa.

Kelebihan utama Anton berusia tiga tahun, pada pendapat pengguna web dewasa, di mana anak itu telah menjadi bintang sebenar, kebohongan walaupun dalam keupayaan untuk bekerja, tetapi dalam keinginan yang besar untuk melakukannya.

Ramai yang mengatakan bahawa seorang anak membesar seorang pengantin lelaki yang dicemburui dan hadiah sebenar untuk pasangan masa depan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan