Anak-anak yang paling cantik dan berpengaruh di dunia - rating dibuat

Edisi antarabangsa L'Officel Kids telah menyusun dan menerbitkan penarafan luar biasa. Ia termasuk bukan sahaja kanak-kanak yang paling cantik di dunia, tetapi juga lelaki paling terkenal, yang pada usia muda mereka mempunyai status tertentu pengaruh.

Mereka mengambil kira jumlah pelanggan di rangkaian sosial, jumlah yang disebut dalam media, kemunculan peserta dalam edisi berkilat, terutama pada penutup mereka.

Secara keseluruhan, senarai itu termasuk 50 lelaki dan perempuan.

Di tempat pertama adalah seorang wanita muda Rusia, Christina Pimenova. Empat tahun yang lalu dia diiktiraf sebagai gadis paling cantik di dunia. Sekarang Christine berusia 12 tahun, tetapi dia telah berjaya menjadi model untuk penerbitan seperti Vogue Kids, Elle Kids. Juga dengan kontrak yang ditandatangani seperti "bigwigs" dunia fesyen seperti Prada, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi. Christine juga berjaya bermain dalam filem.

Pada lima tahun pertama, tetapi pada baris keempat, Rusia berusia lima tahun itu ternyata menjadi anak lelaki pemain skuad Yevgeny Plushenko dan Yana Rudkovskaya, yang namanya Sasha mengikut dokumen, dan semua orang di sekeliling dipanggil Gnomych. Pada usia tiga tahun, kanak-kanak itu keluar dari ais dengan ayahnya, dan kemudiannya menjadi anak lelaki Rusia yang pertama, yang dijemput untuk bermain di majalah majalah berkilat di luar negara.

Walaupun usia muda, Gnome Gnomech mempunyai beberapa kontrak pengiklanan yang besar, dia dikeluarkan dalam iklan, menyertai pameran dan pameran fesyen antarabangsa, dan juga tetamu yang kerap di televisyen. Di samping itu, dia berjaya mengambil bahagian dalam rancangan ais ayahnya.

Selain Kristina dan Gnomes Gnomych, Rusia Anna Povaga dan Nastya Knyazeva berada di ranking - gadis paling cantik di dunia berdasarkan hasil persaingan dari tahun-tahun yang berbeza. Di tempat ke-9 ialah Susanna Molchanova. Gadis itu baru sahaja memulakan perniagaannya, tetapi dia telah ditawarkan kontrak oleh Dior, Balmain.

Rusia Nastya Bezrukova, Sofia Razuzaeva, Nastya Averbukh dan beberapa yang lain terletak sedikit lebih rendah dalam ranking.

Anna Povaga
Anastasia Knyazeva
Susanna Molchanova
Nastya Averbukh

Pakar menunjukkan bahawa buat pertama kalinya dalam sejarah ranking kanak-kanak tahunan, begitu banyak kanak-kanak dari Rusia masuk ke dalam senarai pemenang.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan