Wanita paling seksi di planet ini melahirkan anak pertamanya

Diiktiraf sebagai wanita paling seksi di dunia, model dan pelakon Kate Upton mula-mula menjadi seorang ibu. Amerika mempunyai anak perempuan.

Acara terkenal itu diumumkan oleh pemain besbol terkenal Justin Verlander, suami Kate dan ayah seorang bayi yang baru lahir. Gadis itu dinamakan Genevieve dan gambar menyentuh pertama dari klinik di mana kelahiran itu berlaku, ayah gembira disiarkan di Internet.

Dia menulis bahawa sedikit Genevieve dari detik pertama temu janji "mencuri hatinya".

Justin Verlander yang berusia 35 tahun bermain dalam Liga Utama Baseball Houston Astros, dia dianggap sebagai salah satu pemain terbaik dalam generasi.

Dia mula berkencan dengan Kate Upton empat tahun lalu. Pada tahun 2017, perkahwinan itu berlaku, dan setahun kemudian, iaitu musim panas ini, tabloid mengeluarkan maklumat mengenai kehamilan Kate.

Upton berusia 26 tahun, dia memulakan kerjaya pemodelan pada tahun 2008, dan secara harfiah dalam masa tiga tahun menjadi terkenal sebagai salah seorang gadis yang paling menarik di dunia.

Esquire menamakan Kate Upton gadis tahun ini, dan pada tahun 2014, menurut Orang, Kate dinamakan wanita paling seksi tahun ini. Pakar-pakar majalah lelaki popular Maxim, yang juga mengenali gadis itu, bersetuju sepenuhnya dengan Rakyat yang paling seksi tetapi sudah di planet ini.

Kate membintangi filem - dalam filem-filem "Wanita Lain", "Bagaimana Mencuri Skyscraper", "Parking" dan "Woe-Creator".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan