Siapa yang akan anak perempuan Yulia Nachalova hidup dengan sekarang?

Penyanyi berusia 38 tahun Julia Nachalova meninggal pada hari Sabtu, 16 Mac di hospital, di mana dia diambil pada awal minggu dalam keadaan serius. Dia mempunyai anak perempuan berusia 12 tahun Vera.

Gadis itu selepas kematian seorang ibu yang cemerlang akan hidup dengan bapanya - pemain bola sepak Yevgeny Aldonin. Bahawa dia adalah saudara terdekat dari Iman selepas ibunya.

Yulia Nachalova berpisah dengan Yevgeny Aldonin lapan tahun yang lalu, tetapi bekas isteri berjaya mengekalkan hubungan yang baik dan menghormati, masalah komunikasi bapa dan anak perempuannya tidak timbul, dan bekas isteri menyelesaikan masalah kanak-kanak bersama-sama.

Bagi Vera, berpindah ke ayah tidak akan menjadi kejutan dan tekanan. Gadis itu sering melawatnya, tinggal selama beberapa hari, tinggal bercuti.

Doktor berjuang untuk menyelamatkan nyawa Nachalova. Penyanyi itu telah dibawa ke rawatan intensif pada 11 Mac. Pada 12 Mac, doktor terpaksa memperkenalkan Julia ke dalam keadaan koma tiruan. Pada 16 Mac, Nalalovaya menjalani operasi di kakinya, tetapi selepas itu, penyanyi itu tidak dapat diselamatkan. Dia pergi selepas beberapa jam Di sebelahnya pada minit-minit terakhir hidup adalah saudara-mara, dekat.

Nachalova memasuki peringkat profesional pada usia lima tahun, pada tahun 1992 seluruh negara belajar mengenainya - gadis itu menjadi pemenang pertandingan televisyen "Morning Star". Selepas itu, gadis itu melawat dengan Irina Ponarovskaya, yang menjadi mentor dan guru dalam kerja-kerja.

Kali pertama dia berkahwin awal untuk penyanyi Dmitry Lansky. Selepas perceraian, hubungan dengan Aldonin bermula, tetapi perkahwinan itu hanya wujud selama lima tahun. Vera dilahirkan di dalamnya, bertentangan dengan ramalan doktor. Julia begitu gemar kehilangan berat dalam perkahwinan pertamanya yang dia mula mengalami keletihan, dan dia didiagnosis dengan kemandulan. Kemudian dari 2011 hingga 2016 dia mempunyai hubungan terang dengan pemain hoki Alexander Frolov, sehingga kematian Julia, dia dan Alexander berkongsi harta benda.

dengan Dmitry Lansky
dengan Yevgeny Aldonin
dengan Alexander Frolov

Untuk masa yang lama, penyokong keindahan penyokong Nachalovaya tidak tahu. Dia mengalami pembedahan payudara yang tidak berjaya, jangkitan darah bermula, dan buah pinggang gagal. Julia berani berjuang dengan penyakit autoimun yang tidak dapat disembuhkan - gout dan lupus erythematosus sistemik, dia baru-baru ini menghidap diabetes jenis 2, yang menyebabkan gangren di kakinya.

Penyebab utama kematian adalah kegagalan jantung dan jangkitan darah sistemik.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan