Dari kapal ke bola: seorang wanita yang sedang bekerja datang ke perkahwinan kakaknya lima jam selepas bersalin

Lelaki berusia 27 tahun, Emily Chell, mengejutkan semua orang dengan keputusannya untuk tidak meninggalkan kakaknya pada hari penting untuknya.

Malah melahirkan anak sendiri tidak menjadi halangan untuk Emily, dan ibu muda datang bersama-sama dengan bayi yang baru lahir untuk perkahwinan, di mana dia terpaksa melaksanakan peranan pengiring pengantin perempuan.

Selama beberapa bulan berturut-turut, Emily membantu adik perempuannya untuk mempersiapkan upacara perkahwinan, bersama-sama mereka memikirkan segala-galanya hingga terperinci dan menganjurkan perayaan.

Tetapi tanpa diduga, hari sebelum pernikahan, Emily kehilangan airnya.

Doktor yang tidak suka memberi reaksi terhadap keinginan ibu muda untuk mengambil anak itu selepas berehat selama dua jam dan meninggalkan klinik, tetapi mereka tidak dapat menghalangnya.

Akibatnya, Emily dan anaknya dari hospital segera pergi ke perayaan itu.

Walaupun tergesa-gesa, Emily tetap terlambat untuk upacara selama 10 minit, tetapi semua tetamu secara tersirat bersetuju untuk menunggu. Sebaik sahaja wanita itu bekerja, dia disambut dengan tepukan.

Kanak-kanak itu dengan cepat menjadi "kemuncak program", dan saudara-mara dan tetamu difoto dengannya.

Cerita itu, walaupun berakhir bahagia, mendapat banyak ulasan yang tidak setuju.

Pengguna internet dari seluruh dunia telah memanggil Emily "egois" dan meragui bahawa parti perkahwinan adalah alasan yang baik untuk meletakkan kehidupan seorang anak dan kesihatan mereka sendiri berisiko.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan