Kartun khas untuk kanak-kanak buta akan muncul di TV Rusia

Pada bulan November tahun ini, televisyen Rusia akan muncul kartun yang akan digunakan untuk kanak-kanak yang cacat dan cacat penglihatan.

Ini tidak bermakna bahawa hanya kanak-kanak yang kurang upaya visual dapat menontonnya, kartun akan menjadi menarik dan sihat untuk kanak-kanak. Dari kartun biasa, gambar-gambar baru akan dibezakan dengan kehadiran penyiar suara yang akan komen pada semua tindakan aksara pada skrin, iaitu, diterjemahkan menjadi kata-kata yang tidak dapat dilihat anak buta.

Tindakan lakonan akan dilakukan oleh pengulas taip profesional.

Pakar-pakar ini telah mula bekerja dan mengakui bahawa lebih sukar untuk menyuarakan kartun kanak-kanak untuk kanak-kanak buta daripada filem ciri yang paling sukar.

Mereka mengisytiharkan bahawa kesukaran utama ialah Typhomer perlu menerangkan anak watak dalam beberapa saat, dan tidak setiap daripada mereka dapat ditemui dalam alam, agak sulit untuk mencari deskripsi yang tepat. Contohnya, bagaimana anda menerangkan Shtusha Kutushu?

Di samping itu, hanya ada beberapa saat untuk memberi kanak-kanak suasana - awan merah jambu, kapal terbang, subuh di atas menara kerajaan, dan sebagainya.

Menjelang akhir tahun akan diumumkan 52 kartun kanak-kanak. Mereka pasti akan muncul di semua saluran TV kanak-kanak di Rusia. Gambar pertama dengan ulasan standard akan tersedia pada bulan November 2018.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan