Tindakan sinis: mereka menjanjikan wanita Rusia 3 juta Rubles setiap anak dari bintang bola sepak dunia

Tindakan skandal burger makanan Burger King secara besar-besaran dibincangkan dalam masyarakat Rusia.

Restoran-restoran itu memutuskan bahawa wanita yang boleh hamil dari bintang bola sepak duniadatang ke Piala Dunia 2018 di Rusia akan menyumbang kepada perkembangan bola sepak Rusia pada masa akan datang. Anak-anak mereka akan mewarisi gen-bapa bapa besar dan mula bermain bola sepak, meningkatkan prestij Rusia.

Tindakan itu diumumkan untuk menyokong pasukan kebangsaan Rusia.

Penganjur tindakan sinis menjanjikan wanita mengandung dari bintang bola sepak wanita Rusia 3 juta rubel setiap satu dan bekalan burger sepanjang hayat.

Mungkin restoran mahu bercakap seperti itu, tetapi niat mereka tidak difahami. Orang Rusia tersinggung dan memanggil tindakan "dahsyat", pada masa yang sama menjanjikan tidak pernah mengunjungi restoran rantaian ini dari prinsip.

Penganjur tindakan itu memohon maaf, menekankan bahawa kenyataan itu, tentu saja, menyinggung perasaan. Mereka juga mengeluarkan panggilan daripada para pemain dan janji-janji ganjaran dari akses awam.

Aktivis sosial memanggil wanita tidak mempercayai kenyataan dan janji-janji itu dan menahan diri daripada melakukan hubungan seks dengan tetamu asing kejohanan dunia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan