Biathlete Rusia Anton Shipulin menjadi ayah buat kali kedua

Atlet Rusia terkenal, biathlete, juara Olimpik Anton Shipulin sekali lagi menjadi ayah. Dia mempunyai anak kedua - seorang anak perempuan. Bayi itu diberi nama yang menarik - Mira.

Keadaan melahirkan berlaku di Rusia. Anton berusia 31 tahun menyokong pasangan suaminya, Louisa di bilik penyampaian - pasangan itu berkeras untuk penghantaran pasangan.

Segera selepas kelahiran gadis itu, biathlete menyiarkan foto isteri dan anak perempuannya di halaman Instagram dan berkongsi kegembiraannya dengan para peminat. Dia melaporkannya mendapat pengalaman yang luar biasa dan sangat berterima kasih kepada isterinya kerana memberi kepadanya seorang anak perempuan.

Berat badan yang baru lahir - 3 kilogram 634 gram, ketinggian - 55 sentimeter. Gadis itu lahir pada waktu pagi pada hari Khamis, 7 Februari.

Mira menjadi anak kedua bagi keluarga Shipulin. Pada bulan Disember 2015, anak sulung dilahirkan - anak Dima.

Terdahulu pada akhir tahun 2018 Anton mengumumkan keputusannya untuk melengkapkan kerjaya. Dia berkata bahawa dia tidak akan pergi lagi ke skuad ski, tetapi sekarang dia akan menjadi peserta dalam perlumbaan pilihan raya - bekas juara Olimpik memutuskan untuk mengambil bahagian dalam pilihan raya kecil Duma Negeri dari rantau Sverdlovsk. Gabenor wilayah Yevgeny Kuvaishev menyokong keputusan atlet untuk menjadi seorang ahli politik.

Anton Shipulin - bukan sahaja atlet cemerlang, tetapi juga romantis yang hebat. Dia melihat isterinya yang sekarang, Louise, di Internet, hanya membalik halaman rakan-rakan di rangkaian sosial. Semuanya bermula dengan surat-menyurat pada tahun 2012.

Novel ini berkembang pesat, dan sejak akhir tahun 2012, Louise mula mengiringi Anton di semua perhimpunan sukan. Perkahwinan itu berlaku pada tahun 2015, dan Anton membuat cadangannya secara terbuka, di pawagam sebelum perdana filem "Dan Dawns Berikut Tenang".

Selepas kelahiran anaknya Dmitri, yang baru berusia tiga tahun, Louise berhenti menemani suaminya untuk pertandingan dan yuran, belajar memasak makanan enak dan menunggu dia di rumah. Walaupun selepas keputusan mengenai hujung kerjaya sukannya, Anton menghabiskan hampir sepanjang masa dengan kerabatnya untuk sekurang-kurangnya memberi ganti rugi kepada mereka selama bertahun-tahun pemisahan yang berterusan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan