Untuk bertamadun di mana-mana kos: mereka mahu memaksa anak-anak sekolah Rusia pergi ke teater

Untuk menjadikan kebudayaan sekolah moden, walaupun mereka sendiri tidak menginginkannya, mencadangkan Kementerian Kebudayaan Rusia. Timbalan Menteri Alexander Zhuravsky membuat cadangan memaksa pelajar pergi ke teater, dan tidak seperti yang dahsyat, dan tidak kurang tiga kali dalam satu tahun sekolah.

Syarat wajib Timbalan Menteri Kebudayaan adalah fakta bahawa kenyataan itu perlu dijalankan. mengikut klasik, yang pada masa ini kanak-kanak menyampaikan kesusasteraan atau kelas bacaan sastera sebagai sebahagian daripada kurikulum sekolah.

Menjawab soalan daripada wartawan tentang apa yang dilakukan oleh anak-anak yang hidup di lokasi terpencil dan dilucutkan peluang untuk menghadiri teater itu kerana ketiadaannya yang lengkap, Zhuravsky dinasihatkan untuk beralih kepada projek "Teater Rusia".

Dalam rangka kerja, lihat persembahan Moscow dan teater utama dan terkenal lainnya. boleh dalam rekodSebagai contoh, di pawagam.

Betul betul memaksa anak-anak pergi ke teater, timbalan menteri budaya tidak tahu dirinya sendiri. Beliau mencadangkan bahawa rakan-rakannya dari Kementerian Pelajaran harus membuat langkah-langkah pengaruh.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan