Semua orang adalah sama sebelum sukan: di sekolah-sekolah Rusia mereka akan memperkenalkan kelas pendidikan jasmani untuk kanak-kanak kurang upaya.

Selepas cuti musim panas, sekolah Rusia sedang menunggu inovasi.

Mereka akan memperkenalkan subjek baru - pendidikan jasmani untuk kanak-kanak kurang upaya.

Ini telah dinyatakan oleh pakar Kementerian Pendidikan dan Sains negara.

Pakar dari Kementerian Pendidikan dan Sains telah membangunkan program khas dan manual.

Pada hari pertama musim panas, mereka dihantar ke Persatuan Pendidikan dan Metodologi Persekutuan. Sebarang item baru diperkenalkan hanya dengan kelulusan dan kebenaran organisasi.

Untuk menjalankan kelas pendidikan jasmani untuk kanak-kanak kurang upaya, guru perlu melalui kursus penyegaran dan latihan lanjutan.

Hanya setelah menguasai modul asas dan sedozen tambahan, guru akan dapat merancang pelan pelajaran untuk kanak-kanak dengan pelbagai jenis penyakit dan kumpulan kecacatan.

Pihak berkuasa penyeliaan berjanji untuk mempertimbangkan satu program baru sepanjang minggu ini.

Selepas itu, cadangan metodologi akan pergi ke sekolah, dan guru pendidikan jasmani akan pergi ke latihan semula.

Dengan cara ini, masalah latihan pertolongan pertama dalam pendidikan jasmani belum diselesaikan.

Pada masa yang sama, sejak awal tahun dalam kelas pendidikan jasmani di sekolah-sekolah Rusia Lebih daripada 250 kanak-kanak dan remaja telah meninggal dunia.

Sesetengah pakar pendidikan serius meragukan adakah patut untuk mempercayai pendidikan jasmani untuk kanak-kanak kurang upaya?Lagipun, akibat berlatih dengan mereka, walaupun mengikut "panduan latihan yang diluluskan", tetapi tanpa akal dan pendekatan berbeza, dapat membawa akibat yang sangat menyedihkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan