Penyelamat Rusia menawarkan bantuan rakan sekerja Thai dalam menyelamatkan kanak-kanak dari gua itu

Seluruh dunia, dengan nafas teruk, menonton operasi menyelamat di Thailand.

Di sana gua melekat pasukan bola sepak kanak-kanak dan jurulatihnya. Mereka cuba menghias dari bilik mandi kira-kira dua minggu yang lalu, tetapi gua runtuh dan 11 kanak-kanak dan satu orang dewasa disekat.

Segala-galanya masih hidup, tetapi anda hanya dapat membawanya keluar dari gua selepas beberapa bulan, ketika musim hujan berakhir, atau mengajar anak-anak untuk menyelam dan membawa mereka keluar melalui terowong bawah tanah dan sungai, yang sangat berbahaya bagi anak-anak.

Penyelamat Rusia menawarkan bantuan profesional dari Thailand mereka. Ibu pejabat operasi penyelamat Thailand terhenti.

Satu-satunya jalan keluar adalah di bawah air, dan kanak-kanak sangat mungkin tidak dapat mengatasi seksyen bawah air yang sangat sukar selama tiga setengah kilometer panjangnya.

Sekarang dengan lelaki itu adalah "meterai" - wakil pasukan khas yang mampu untuk mendapatkan mereka di bawah air, serta dua doktor tentera.

Semua lelaki mengalami kelaparan dan dehidrasi, dan juga dari ketiadaan cahaya selama lebih daripada 10 hari.

Setakat ini, beberapa lampu suluh dan selimut foil telah disampaikan dari permukaan melalui penyelamat, kerana ia sangat sejuk pada waktu malam di dalam gua, serta ubat-ubatan yang diperlukan.

Gua Tham Luang dianggap sebagai salah satu yang paling kompleks di negara ini. Ia memanjang hampir tujuh kilometer.

Kanak-kanak kini berada di tengah-tengahnya. Setiap penyelam tentera, terlatih dan terlatih, perlu berbelanja hampir enam jam dalam perjalanan ke permukaan untuk dos ubat atau air untuk minum dan kemudian seperti banyak lagi dalam perjalanan pulang.

Apa cara keluar dari situasi ini menawarkan penyelamat Rusia, tidak dilaporkan. Tetapi ada rancangan, mereka meyakinkan KPM. Ia terus terbang dan membincangkannya dengan rakan-rakan Thailand.

Apa hasil daripada operasi itu sukar untuk diramal. Kata akhir adalah untuk pakar Thai.

Tetapi lembaga penyelamat Rusia sudah siap. Penyelam dan doktor yang berpengalaman hanya menunggu pasukan untuk menyelamatkannya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan