Idea negara baru: ibu bapa Rusia secara besar-besaran membawa anak-anak ke bahagian bola sepak

Ribuan ibu bapa di seluruh Rusia, terkesan oleh emosi terang Piala Dunia 2018, yang kini sedang berlaku di negara kita, bawa anak-anak anda ke bahagian bola sepak.

Bukan sahaja ibu bapa pemain sukan muda, tetapi juga anak-anak sendiri bermimpi tentang masa depan yang cerah dalam kasut dan di atas rumput. Jurulatih dari semua wilayah mengatakan bahawa terdapat lebih ramai orang yang ingin mendaftar dalam bola sepak 24 kali berbanding dekad yang lalu.

Pada masa yang sama, pakar sukan mengatakan bahawa ibu bapa berhenti menjimatkan peralatan untuk penjaga gol masa depan dan ke depan.

Sekarang walaupun pemula mempunyai kasut profesional, perisai pelindung yang terbaik dan bola berkualiti tinggi.

Kebanyakan sekolah bola sepak Rusia merekrut kanak-kanak sejak enam.

Tetapi, memandangkan permintaan yang tinggi, tahun ini di beberapa tempat mereka membuat konsesi dan mengambil kanak lelaki berumur lima tahun. Gadis tidak jauh di belakang - bilangan mereka yang mahu bermain di pasukan bola sepak wanita hampir tiga kali ganda.

Di tengah-tengah ibu bapa dan anak-anak tidak hanya muncul kejohanan dunia yang berwarna-warni dan emosi, tetapi juga hakikat bahawa kebanyakan objek yang dibina untuk Piala Dunia 2018, selepas selesai akan dipindahkan ke sekolah bola sepak kanak-kanak untuk kegunaan kekal.

Atlet muda akan dapat memahami asas bola sepak besar di padang, yang dimainkan oleh bintang-bintang dunia.

Keseronokan terbesar dicatatkan dalam Kabardino-Balkaria, di Volgograd, Kazan, di Moscow dan rantau Moscow.

Ibu bapa Mordovia, Yekaterinburg, dan Wilayah Leningrad tidak jauh dari keinginan mereka untuk mendaftarkan anak di bahagian bola sepak. Malah di Yakutia, di mana tidak satu stadium Piala Dunia 2018 telah dibina, permintaan melebihi bekalan sebanyak kira-kira tiga kali, iaitu tiga atlet muda menuntut satu kerusi di bahagian bola sepak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan