Pelakon Rusia Irina Usok ditangkap di Amerika Syarikat untuk menculik seorang kanak-kanak

Di Amerika Syarikat menahan pelakon Rusia, Irina Usok. Wanita 42 tahun dituduh mencuri anak mereka sendiri.

Penahanan itu dilakukan di Lapangan Terbang Kennedy di New York. Irina cuba membawa anaknya ke Rusia, yang bapanya adalah orang Amerika. Dengan piawaian Amerika, Irina Usok melakukan jenayah serius, dia menghadapi hukuman penjara sehingga 15 tahun.

Pegawai-pegawai Kementerian Luar sudah sedar tentang apa yang berlaku, dan kini para diplomat Rusia sedang berusaha memberikan Usok dengan bantuan yang diperlukan.

Irina berasal dari Taganrog. Dia belajar di Sekolah Nemirovich-Danchenko Studio di Teater Seni Chekhov Moscow. Dia terkenal dengan kerjanya di Teater Taganka, serta peranannya dalam siri TV "Pejabat Pendakwa", "Anak-anak Vanyukhin", "Pelancong", "Dasha Vasilyeva".

Sesi pengadilan pertama selepas penangkapan itu telah berlalu, Irina dibebaskan, tetapi dilarang meninggalkan negara untuk masa penyiasatan.

Daughters Usok belum berusia tiga tahun. Gadis itu dipindahkan buat sementara waktu kepada pihak berkuasa penjaga, mengharamkan pelakon itu sehingga hukuman mahkamah mendekati anak anda sendiri. Bapa seorang teman wanita Richard Beetty yang berusia 40 tahun di Amerika Syarikat tidak. Penangkapan itu dibuat atas permohonannya kepada polis.

Dengan Richard, wanita cantik Rusia bertemu 3.5 tahun lalu. Urusan cantik dengan cepat membawa kepada kehamilan, anak perempuan Nicole, yang merupakan warganegara Amerika Syarikat atas pasportnya, dilahirkan.

Richard terkenal dengan masa lalu yang misteri dan meragukannya - dia pergi ke penjara kerana mengedar dadah, tetapi dibebaskan dengan ikat jamin. Lelaki pertama tidak mahu kanak-kanak dan meminta Irina untuk melakukan pengguguran. Tetapi Usok menolak. Selepas kelahiran seorang anak perempuan, hubungan dengan Richard sepenuhnya rosak, dan wanita dan Nicole pergi ke Rusia.

Gadis kecil mengiringi ibunya hampir di mana-mana - dia melawat latihan teaternya, pergi bersamanya untuk membuat filem. Tetapi keadaan menuntut kembali ke AS untuk menyelesaikan beberapa perkara perniagaan. Secara rasmi, Irina tidak berkahwin dengan Richard, yang tidak menghalang lelaki tersebut memberitahu polis bahawa Irina telah menculik anaknya. Para pengawal tidak mengganggu walaupun fakta bahawa nama Richard dalam lajur sijil kelahiran Nicole sama sekali tidak muncul sama sekali.

Selepas penangkapan itu, Irina terpaksa memberi keterangan bertulis bahawa bapa anaknya adalah warganegara AS.

Kini para diplomat Rusia telah membantu Irina dengan sokongan undang-undang, dia telah disediakan dengan seorang peguam. Pendengaran mahkamah utama akan diadakan pada 20 Mac di New Jersey.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan