Bapa yang paling berniat jahat itu diturunkan di Rusia - hutang melebihi 118 juta rubel

Bapa besar dari Moscow diiktiraf nafkah yang paling malang di negara ini. Rekod Ragu yang didaftarkan pekerja Perkhidmatan Bailif Persekutuan. Hutang muscovite melebihi 118 juta Rubel.

Seorang lelaki berusia baru-baru ini berumur 50 tahun, dia mempunyai bekas isteri dan empat orang anak darinya. Ia adalah untuk empat orang kanak-kanak yang mempunyai hutang jumlah rekod sedemikian. Selama berapa tahun - tidak dilaporkan.

Lelaki itu enggan untuk memenuhi kewajipan kewangannya, dan dia tidak mempunyai harta dan pendapatan yang boleh ditangkap.

Harus diingat bahawa semua langkah pengaruhnya telah diterapkan kepada pihak yang tidak berbayar - dia terbatas dalam haknya untuk pergi ke luar negeri, dia telah dibawa ke tanggungjawab jenayah beberapa kali, tetapi tidak ada yang berlaku.

Dalam keadaan sedemikian, hanya penciptaan dana pemula dapat membantu, mereka yakin dalam FSSP. Isu ini telah dibincangkan untuk masa yang lama di Duma Negeri dan Kerajaan Persekutuan Rusia, tetapi setakat ini para penggubal undang-undang tidak datang kepada pendapat umum.

Khususnya, ia tidak jelas bagaimana dana akan membayar balik kepada anak-anak peminjam yang berniat jahat itu. Ia tidak mungkin bahawa syaitan yang paling berniat jahat di negara ini akan mahu secara sukarela membayar hutang kepada kerajaan

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan