Berjalanlah dengan cara yang baru: undang-undang mengenai rekreasi kanak-kanak selamat telah diluluskan di Rusia

Timbalan-timbalan Duma Negeri dalam bacaan ketiga (muktamad) menerima undang-undang untuk meningkatkan keselamatan percutian dan kualiti perkhidmatan kanak-kanak.

Penulis rang undang-undang itu adalah Wakil Ketua terkenal Irina Yarovaya. Pendapatnya disokong oleh majoriti ahli parlimen.

Undang-undang baru membayangkan bahawa badan eksekutif persekutuan harus berkembang kontrak, yang akan sama untuk semua organisasi yang menyediakan perkhidmatan untuk organisasi rekreasi rekreasi kanak-kanak.

Selepas kontrak dibuat, borang mestilah boleh didapati dalam talian untuk sesiapa sahaja.

Apabila melengkapkan kontrak pengenalan kanak-kanak dikecualikanOleh itu, tidak perlu takut dengan pengumpulan maklumat yang menyalahi undang-undang tentang kanak-kanak di bawah umur.

Hubungan kontrak akan diletakkan dalam rangka kerja yang agak tegar bagi mereka yang menganjurkan anak-anak lain.

Secara beransur-ansur terbentuk daftar terpadu kem, sanatorium dan pusat rekreasiOleh itu, kem dan pangkalan haram tidak dapat menjual baucer mereka.

Kontrak itu akan menyenaraikan semua, walaupun butiran kecil percutian musim panas kanak-kanak - syarat pemindahan, makanan, penginapan. Untuk melanggar klausa kontrak, jika ada, akan menjadi musim panas ini, penganjur selebihnya akan menjawab sepenuhnya sejauh mana undang-undang.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan