Ini berbahaya: Rospotrebnadzor membenarkan tabu pada lagu oleh Buzova dan Kirkorov untuk kanak-kanak

Novgorod Rospotrebnadzor membenarkan pengharaman lagu oleh Buzova dan Kirkorov, yang diperkenalkan di beberapa kem kanak-kanak di rantau ini. Larangan ini secara meluas dan kuat "dibunyikan" di seluruh negara dan menyebabkan banyak persoalan.

Pakar Rospotrebnadzor tempatan menjalankan siasatan mereka sendiri, menimbang semua kebaikan dan keburukan dan membuat kesimpulan bahawa kanak-kanak dan remaja harus perisai dari pengaruh negatif dari luar pada mereka belum terbentuk jiwa sepenuhnya.

Terdapat undang-undang Persekutuan yang sama di Rusia, dan oleh itu tidak ada yang salah atau salah dalam tindakan Larisa Sudilovskaya, pengarah Kem Olympian, yang memberontak terhadap Buzova dan Kirkorov, serta beberapa penghibur lain.

Ingat bahawa trek Olga Buzova dan beberapa penyanyi lain disenaraikan sebagai dilarang bermain dalam disko kanak-kanak dan mengecas disebabkan oleh kefanaan, nada seksual, serta imej yang berkaitan langsung dengan minuman beralkohol dan bahan narkotik.

Bilangan yang dilarang selain Buzovoy melanda Kirkorov, Coin, rapper Timati dan Scripton, serta beberapa penghibur lain.

Repertoar itu didengar oleh orang dewasa dan menyimpulkan bahawa semua lagu yang mengandungi perkataan "asap", "rap", "minuman" dan "mabuk", "seks", "nigga", dan sebagainya, tidak dibenarkan untuk aktiviti kanak-kanakyang termasuk disko malam tradisional di kem.

Murid-muridnya marah, tidak memahami keputusan pengurusan perkampungan dan beberapa ibu bapa, yang menaikkan semangat di sekitar larangan di rangkaian sosial.

Berikutan kem kanak-kanak ini di Novgorod, sesetengah institusi pendidikan kanak-kanak lain memutuskan untuk meneruskan senarai main di disko dalam diskotik tersebut.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan