Di Volgograd, selepas bertahun-tahun, ibu bapa mengembalikan anak mereka yang telah lama mati kepada ibu bapa mereka.

Seorang penduduk Volgograd, 6 tahun selepas melahirkan, belajar itu Bayi itu selamat walaupun ramalan buruk doktor. Beliau dibantu oleh para pegawai dari perkhidmatan bailif.

Pada tahun 2011, seorang wanita melahirkan anak lelaki yang sangat lemah. Doktor yakin menyatakannya dia tidak mempunyai masa seminggu untuk hidup. Keputusan untuk menulis "penolakan" diberikan kepada ibu dengan kesukaran yang besar, tetapi dia masih mengeluarkan penolakan anak itu dan pulang ke rumah. Tiga hari kemudian, ibu bapa yang baru dicelup, tidak dapat menanggung rasa nurani, kembali ke hospital bersalin untuk bayi mereka, tetapi para doktor memberitahu mereka bahawa pussy telah pun meninggal dunia.

Dan hanya tahun lepas, bailiffs Volgograd menerima dokumen untuk pemulihan tunjangan dari seorang wanita untuk menjaga anak lelaki di rumah anak yatim. Wanita itu dipanggil ke jabatan. Ia membuka kebenaran - anak itu hidup, bertentangan dengan ramalan doktor. Selama ini dia tinggal di rumah anak yatim.

Ibu, yang para bailif harfiah "terkejut" oleh berita sedemikian, kesedaran hilang di jabatan bailif.

Keluarga itu, yang tiba-tiba menemui seorang anak lelaki yang hilang lama, menyaman untuk pemulihan hak-hak ibu bapa. Baru-baru ini budak lelaki diambil dari rumah anak yatim. Kini dia tinggal bersama ibu bapanya sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan