Beri hidup bukan bunga: ibu bapa anak sekolah didesak untuk tidak membeli bunga pada 1 September

Dana amal untuk membantu kanak-kanak yang sakit dan sakit hati dari pelbagai wilayah di Rusia bersatu dalam rayuan pra-percutian jangan beli bunga mahal pada 1 September.

Bunga akan layu, guru tidak boleh mengambil separuh bunga ke rumah mereka atau meletakkannya di kelas - tidak ada ruang yang cukup. Dan dana yang dibelanjakan ibu bapa kepada bunga, boleh pergi untuk perkara yang baik dan penting. Di samping itu, tidak ada rahsia lagi bahawa penjual bunga sebelum 1 September biasanya mengabaikan kos bunga beberapa kali.

Oleh itu, tindakan "Kanak-kanak bukan bunga" telah diumumkan di Rusia.

Ibu dan bapa dijemput untuk membeli hanya satu bunga. Meletakkan semua bunga individu bersama-sama, anda mendapat sejambak indah dan mewah untuk guru kelas dari pelajar kelas yang sama.

Perbezaan kos bunga dan sejambak, yang dirancang untuk membeli pada mulanya, atau apa-apa jumlah lain yang layak dicadangkan untuk dipindahkan ke akaun mana-mana asas amal untuk membantu kanak-kanak yang sakit. Anda boleh memilih dana serantau atau menyertai projek persekutuan yang besar.

Tahun lepas, tindakan sedemikian disokong di beberapa wilayah, kedua-dua sekolah dan daerah perbandaran seluruh mengambil bahagian di dalamnya.

Anda boleh memilih yayasan atau anak tertentu, yang ingin membantu menghormati Hari Pengetahuan, dengan menolak sejambak tradisional, di sini: http://www.pro-palliativ.ru/pacientam/roditelyam-neizlechimo-bolnogo-rebenka/poleznye-materialy/spisok -blagotvoritelnyh-fondov atau di https://www.miloserdie.ru

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan