Kacau: Richard Gere, 68, bersedia menjadi paus untuk kali kedua

Wanita kegemaran dan jutawan tampan dari filem "Pretty Woman" yang berusia 68 tahun Richard Gere bersiap untuk menjadi ayah buat kali kedua.

Isterinya, seorang wanita perniagaan berusia 35 tahun, Alejandra Silva, sedang hamil. Ini dilaporkan oleh tabloid Barat, tidak lupa mengucapkan tahniah kepada Gere atas peristiwa penting dalam hidupnya.

Richard bertemu dengan Alejandra beberapa tahun lalu.

Cinta romantik yang berlangsung dari 2014 selama 4 tahun, telah dimahkotai dengan perkahwinan musim bunga ini. Pernikahan upacara berlangsung di tanah air Alejandra di Spanyol, dan setelah beberapa minggu, pengantin baru mengadakan perayaan megah di wilayah pengantin lelaki - di New York.

Bagi Alejandra, kanak-kanak yang tidak lama lagi akan dilahirkan juga akan menjadi yang kedua berturut-turut, dan juga untuk Richard.

Gere mempunyai anak lelaki berusia 18 tahun dari perkahwinan sebelumnya, namanya Homer. Silva mempunyai anak lelaki berusia enam tahun dari perkawinan sebelumnya.

Sekarang suami isteri menyelesaikan banyak masalah organisasi. Sehingga mereka boleh mengatakan dengan pasti di mana mereka berhasrat melahirkan - di Sepanyol atau Amerika Syarikat. Selain itu, tempat kediaman keluarga tanpa penambahan selepas bersalin tidak ditentukan, Silva cenderung untuk tinggal di Sepanyol untuk tahun pertama selepas kelahiran, Richard bersedia untuk terus bekerja di Hollywood dan menawarkan untuk tinggal di Amerika Syarikat.

Jisim kanak-kanak itu juga tidak dilaporkan, pasangannya disimpan dalam keyakinan yang ketat, tetapi di kalangan yang dekat dengan pasangan, mereka mengatakan bahawa seorang gadis harus dilahirkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan