Pada 8 Mac, rapper Timati mempersembahkan anak perempuannya dengan kereta dengan mainan.

Walaupun kebanyakan ibu bapa di negara ini berfikir dan tertanya-tanya apa yang perlu dibeli untuk anak sebagai hadiah untuk percutian tertentu, rapper Timati tidak mempunyai sebarang kesulitan pada malam Hari Wanita Antarabangsa. Dia baru saja membeli anak perempuannya Alice segala yang jatuh matanya - ternyata mainan trak keseluruhan.

Tidak lama dahulu, seorang gadis berusia 4 tahun terpesona dengan mengumpul anak patung LOL - bayi dalam telur kejutan. Timati tidak dapat memutuskan di kedai tentang mana anak patung anak perempuan itu sudah ada, dan yang - belum, dan baru saja membeli semua yang ada.

Perlu diperhatikan bahawa keseronokan yang mana anaknya mengumpul LOL, ayah yang berkaitan dengan semua tanggungjawab, dan kini dia membeli mainan popular ini di mana sahaja dia berada di semua bandar dan negara di dunia yang berharap dapat menemui beberapa haiwan "khusus" misteri tentang anak kecil mana jadi bermimpi.

Peminat rapper, yang mengiktiraf anak perempuan itu sebagai hadiah, dibahagikan kepada dua "kem": beberapa memuji Timati kerana menyertai hobi kanak-kanak, sementara yang lain menyatakan pendapat bahawa dia terlalu memanjakan seorang kanak-kanak. Bahagian kritikan pergi ke ibu Alice, Alena Shishkova, yang meninggalkan anak perempuannya dalam menjaga neneknya di Moscow bercuti dan beristirahat di resort ski.

Alisa berusia empat tahun adalah anak perempuan Timati dan model Alena Shishkova. Penyanyi itu berpecah dengan Alena, tetapi bapanya cuba mengekalkan hubungan hangat dengan anak perempuannya. Dia telah berulang kali menegaskan bahawa dia suka bayi dan memanjakannya untuk sekurang-kurangnya sebab ini.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan