Rapper Basta menjadi penulis kanak-kanak

Vasily Vakulenko (dia Basta, dia Noggano dan N1NT3ND0) terkejut semua orang dengan bercakap dalam peranan baru - sebagai seorang penulis kanak-kanak. Di St Petersburg, dia menyampaikan sebuah buku kanak-kanak. Basta memutuskan untuk mendedikasikan kisah kelawar itu kepada anak-anak perempuan Maria dan Vasilisa.

Buku tentang pengembaraan lucu Bella kelawar telah dibentangkan kepada pembaca di Rumah Buku Ibu Kota Utara.

Watak utama - kelawar, digambarkan oleh Basta, sama sekali tidak sama dengan orang lain - dia tidur dengan kepalanya dan tidak turun. Dia tinggal di negara Bastland yang indah.

Dalam kisah ini terdapat penyihir jahat, dan penyihir, dan ahli sihir, dan pahlawan berani yang tegas. Pemuzik itu berkata bahawa dia tidak mencipta sesuatu dengan tujuan. buku itu berdasarkan cerita mudah yang dia memberitahu anak-anak perempuannya pada waktu tidur, menulis secara harfiah di mana sahaja.

Idea untuk mengumpul dan menulis kisah-kisah ini adalah kepunyaan isteri dan ibu mertua Basta.

Mereka adalah mereka yang menegaskan bahawa dia berkongsi cerita ini dengan semua ibu bapa yang lain, kerana mereka menganggapnya sangat teliti dan menarik.

Buku itu telah memasuki kedai buku. Basta berharap cerita yang diciptakannya akan menyenangkan hati anak-anak dan ibu bapa mereka.

Sejak tahun 2009, Vasily Vakulenko telah berkahwin dengan Elena Pinskaya, dan mereka mempunyai dua orang anak. Masha dilahirkan pada bulan Disember 2009, dan Vasilisa pada Januari 2013.

Baru-baru ini, Basta telah berundur dari imejnya sebagai seorang pembuli dan memberi lebih perhatian dan perhatian dalam karyanya kepada anak-anak dan keluarga. Beliau adalah tutor kepada acara "Suara. Kanak-kanak, dan setahun yang lalu dia mengeluarkan video yang sangat menyentuh untuk lagu "Daddy's up," yang juga didedikasikan untuk anak perempuan. Ia mengambil isteri dan anak perempuan Basil. Hasilnya adalah komposisi cinta kasih ayah yang sangat lembut.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan