Regina Todorenko disyaki dalam kehamilan kedua

Bekas bintang Eagle dan Tinks, Regina Todorenko, 28 tahun disyaki mengandung semula. Alasan syak wasangka adalah gambar dari selebihnya di Emiriah Arab Bersatu, yang diposting Regina pada halaman rangkaian sosialnya.

Pada mereka, penyampai TV muncul sebelum para peminat berpakaian ringan dengan pinggang yang tinggi. Di bawah pakaian musim panas, ramai peminat menganggap perut bulat.

Penyampai TV buat kali pertama menjadi ibu pada awal Disember tahun lepas. Dia mempunyai anak lelaki, Michael. Penyanyi Vlad Topalov menjadi bapa kepada anak itu. Dua minggu selepas melahirkan anak, Regina kembali bekerja, mula mengambil bahagian dalam penggambaran semula.

Regina dan Vlad tidak mengesahkan khabar angin tentang kehamilan kedua, tetapi mereka tidak membantah sama ada. Para peminat, mengetahui betapa misteri kedua-dua ini, yakin bahawa sehingga kenyataan rasmi terakhir mereka tidak akan mengikutinya. Regina dan Vlad telah lama menyembunyikan hubungan mereka, berkahwin dengan diam-diam, melahirkan di sebuah hospital biasa, telah dilepaskan dengan bayi hampir dari keluar kecemasan tanpa tetamu dan belon.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan