Regina Todorenko memberitahu apabila dia melahirkan anak

Penyampai TV dan bintang "Eagle and Heads" Regina Todorenko dan penyanyi terpilihnya Vlad Topalov menjadi yang terbaik beberapa tahun menurut keputusan pengundian oleh penonton dan ahli juri dari anugerah tahunan OK! Kedua-duanya dijemput untuk upacara anugerah, yang berlangsung di Moscow.

Sebagai tindak balas, selepas anugerah, Regina mengucapkan terima kasih kepada semua yang memberikan undi mereka, dan tarikh penghantaran dikekalkan, mengatakan bahawa Vlad dan anak mereka akan dilahirkan pada masa akan datang, pada awal semester kedua bulan November.

Terlepas dari kenyataan itu kira-kira seminggu sebelum penghantaranRegina mengetuai gaya hidup yang sangat aktif, menghadiri acara, pergi melawat.

Jadi, pada hari yang lain dia melemparkan pesta bujang besar untuk menghormatinya tidak lama lagi beralih kepada status baru - status ibu.

Topalov dan Todorovskaya berhenti untuk menyembunyikan hubungan mereka pada musim panas tahun 2018, pada saat itu pertunangan mereka berlaku dan maklumat tentang kehamilan Regina telah diumumkan kepada umum. Kanak-kanak akan menjadi yang pertama untuk Todorenko dan Topalov.

Regina selalu berkata demikian mesti dilahirkan budak lelaki dan juga menunjukkan gambar peminat ultrasoundnya.

Untuk masa yang lama Hubungan Topalov dan Todorenko diselubungi dengan aura khabar angin dan gosip, dan semua kerana kedua-dua enggan bercakap mengenainya dan mengakui hakikat hubungan cinta. Jadi ia hampir kepada pertunangan, yang peminat belajar dari gambar jujur ​​dalam rangkaian sosial yang dihoskan oleh Regina.

Pada masa itu, dia tidak secara rasmi mengakhiri hubungannya dengan Nikita Tryakin, dengan siapa dia telah dikaitkan dengan hubungan yang halus selama bertahun-tahun. Oleh itu, perhatikan perut, para peminat memutuskan bahawa tidak lama lagi ia dapat mengucapkan tahniah kepada Tryakin tentang kehamilan.

Tetapi seiring dengan berjalannya waktu, Nikita diam, dan Regina menghabiskan lebih banyak masa dengan Vlad Topalov, sebagai akibat daripada kecurigaan bahawa dia telah mengubah pilihannya, menerima pengesahan.

Regina mendakwa dia selamat menunggu bayidan percaya bahawa hari kelahirannya akan menjadi yang paling bahagia dalam hidupnya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan