Regina Todorenko mendedahkan kehamilannya, seks bayi dan nama bapa

Penyampai TV dan bintang "Eagle and Tinks" Regina Todorenko telah berhenti menyembunyikan "kedudukannya yang menarik" dan membuat orang ramai bukan sahaja fakta tentang kehamilan, yang mana penggemar telah lama meneka, tetapi juga jantina bayi dan tarikh lahir.

Pada bulan Disember, seorang lelaki harus dilahirkan. Bayi masa depan Daddy adalah Vlad Topalov.

Sehingga baru-baru ini, Regina enggan bercakap tentang kehamilannya, serta mengenai hubungan dengan Topalov. Kini penyampai TV bangga menunjukkan cincin pertunangan di jarinya.

Khabar angin kehamilan Regina mulai merangkak kira-kira dua bulan yang lalu, ketika dia muncul di hadapan publik ketika menyampaikan salah satu penghargaan dalam pakaian yang tegas, menekankan perutnya yang bulat. Tetapi pengesahan rasmi dari penyampai tidak menunggu.

Pada mulanya ia dipercayai bahawa Nikita Tryakin, dengan siapa Regina telah bertarikh selama bertahun-tahun, adalah bapa kepada anak itu. Dan ketika itu, ketika Regina dan Vlad Topalov berhenti menyembunyikan hubungan mereka, semuanya jatuh ke tempatnya.

Bayi, yang penampilannya dijangka pada bulan Disember, akan menjadi anak sulung bagi Todorenko dan Topalov. Dalam perkahwinan pertama, Vlad tidak mempunyai anak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan