Penilaian melambung: kanak-kanak berumur enam tahun memecahkan siaran langsung saluran tersebut dan memecahkan siaran berita

Penonton televisyen Amerika sangat geli oleh budak lelaki berusia enam tahun yang memecah masuk ke studio berita dan merobek secara langsung. Anak lelaki itu ternyata anak lelaki penyiar TV Juliana Rancic, yang bekerja di saluran E! News.

Julian, bersama rakan sekerja, menyiarkan berita apabila seorang kanak-kanak tiba-tiba muncul di belakang mereka. Kanak-kanak itu tidak akan merosakkan kerja ibunya, dia mula bermain dan tidak menyedari bagaimana dia pergi ke studio. Mengabaikan kamera, budak itu meneruskan kerja sehinggalah ibunya melihatnya.

Rancis meminta maaf kepada penonton dan cuba untuk menarik balik anak itu secara bijak dari studio. Tetapi keputusan ini tidak sesuai dengan budak lelaki itu sendiri, dan dia mula melarikan diri dari ibunya, menunjukkan protes dan ketidaktaatan.

Semasa penyampai cuba menangkap kanak-kanak, rakannya memutuskan untuk membetulkan keadaan dan terus membaca berita itu.

Ia tidak begitu mudah. Oleh itu, selepas beberapa saat, lelaki itu terpaksa meninggalkan berita yang tidak terisi dan menyertai Juliana - mereka menangkap kanak-kanak itu di hampir seluruh studio. Selama ini kamera sedang bekerja, dan penonton menyaksikan kejadian itu dengan nikmat.

Selepas penyiaran, yang terganggu, pengurusan saluran TV bertujuan untuk mengaplikasikan langkah-langkah disiplin kepada para moderator, tetapi melihat bagaimana penarafan saluran meningkat tajam selepas berita, pemimpin memutuskan untuk tidak menghukum.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan