Seorang kanak-kanak di Jerman tidak berpuas hati dengan hadiah Krismas dan memanggil polis

Di bandar Tsetel, pegawai polis terkejut apabila tiba di panggilan biasa ke salah satu rumah. Polis, seperti yang ternyata, menyebabkan kanak-kanak berusia 9 tahun. Budak marah bertemu dengan penjaga di ambang pintu. Dia membenci - Santa membawa dia sesuatu yang berbeza daripada apa yang diperintahkannya!

Sebagai bukti kebenarannya, kanak-kanak itu menunjukkan senarai hadiah yang diingini polis, dan kemudian menawarkan untuk melihat apa yang ada di bawah pokok di dalam kotak. Tiada apa-apa dari senarai kanak-kanak di bawah pokok itu tidak ada di sana.

Polis perlu memberi jaminan kepada bayi itu dan terangkan kepadanya Santa tidak lagi begitu muda, dan dengan itu ia dapat dengan mudah mengelirukan sesuatu, termasuk hadiah.

Di seluruh dunia selepas Krismas Katolik, gelombang berita yang serupa telah disapu. Di Itali, seorang wanita tunggal berusia 90 tahun memanggil polis bercuti hanya kerana dia bosan dan tidak ada yang dapat meraikannya. Carabineers bersetuju untuk membantu wanita itu dan malah melarikan diri untuk hadiah Krismas.

Tentera British bertindak balas dengan kemarahan kepada hadiah yang diberikan kepada mereka untuk Krismas. Kakitangan tentera ditempatkan di Afghanistan menerima 1 pound sterling dari kerajaan rumah mereka sebagai hadiah. Para tentera menyatakan bahawa pihak berkuasa British lebih banyak menghabiskan makan kucing dan anjing yang sesat.

Orang Austria pergi paling jauh. 72% daripada penduduk negara mengatakan bahawa mereka tidak berpuas hati dengan hadiah yang diterima untuk Krismas, dan mereka berniat untuk ... menjualnya, supaya mereka boleh membeli apa yang mereka impikan.

Mereka juga melancarkan platform dalam talian untuk pertukaran dan penjualan hadiah Krismas. Sekarang terdapat banyak seluar lelaki dan wanita, parfum, cawan dan cenderahati. Tahun ini, kanak-kanak juga terlibat dalam penjualan - ada hadiah dari Santa pada platform - pereka, anak patung, mainan lembut, yang anak-anak "tidak memesan".

Kanak-kanak Rusia lebih setia kepada hadiah Santa Claus, dan situasi seperti itu biasanya tidak berlaku. Walaupun baru-baru ini, menurut kakitangan Post Tahun Baru Santa Claus, kanak-kanak telah menjadi lebih berbelanja. Kesihatan dan kebahagiaan untuk orang yang tersayang hanya diminta sedikit sahaja. 99% huruf adalah permintaan untuk alat dan mainan. Tidak ada permintaan, tetapi keperluan keseluruhan di mana kanak-kanak bukan sahaja meminta alat tertentu, tetapi juga menunjukkan kedai di mana Santa Claus layak dibelinya.

Ahli psikologi mengatakan bahawa makna hadiah Natal dan Tahun Baru hampir hilang, kerana makna mereka adalah dalam perhatian dan penjagaan, dan bukan dalam apa dan bagaimana harganya dibeli sebagai hadiah.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan