Seorang kanak-kanak 8 juta dolar: pasangan di Amerika Syarikat mengiktiraf seks anak yang belum lahir dan membakar 200 kilometer persegi tanah

Tradisi itu memainkan jenaka kejam dengan ibu bapa masa depan dari Amerika Syarikat mempunyai pesta bayi. Sebaik sahaja doktor mengatakan, kanak-kanak tentang seks apa yang ditangkap oleh seorang wanita, mereka mengatur jantina mendedahkan pesta. Ini adalah pesta besar dengan ramai tetamu.

Maksudnya adalah bahawa doktor mengatakan maklumat tentang bidang kanak-kanak bukan ibu dan ayah masa depan, tetapi penganjur parti. Iaitu, pada masa permulaan percutian besar, hanya satu orang yang tahu kebenaran - orang yang mengatur tindakannya.

Saudara-mara, saudara-mara dan rakan-rakan, serta ibu bapa masa depan sendiri, tetap sabar menunggu hingga akhir pesta.

Sesetengah pasangan mengurung diri untuk mengambil kertas kerja dari topi dengan huruf M dan F, tetapi pahlawan kita memutuskan untuk membezakan diri mereka: mereka menembak bekas yang serbuk berwarna. Jika awan biru naik ke udara, seorang lelaki akan dilahirkan, jika merah jambu adalah seorang gadis.

Dalam keluarga pengawal sempadan Dennis Dickey, semua orang sangat gemar senjata, dan oleh itu saudara-saudara suka keseronokan.

Satu serbuk berwarna diletakkan di tengah lapangan di Arizona. Tiada siapa yang malu dengan ramalan peramal cuaca, yang selama beberapa minggu telah memberi amaran terhadap apa-apa tindakan yang cuai. negeri ini mempunyai kemarau yang paling teruk.

Selepas tembakan yang ditujukan kepada ayah masa depan, sesuatu yang tidak kena, tongkat itu meletup, api itu menyebar hampir 200 kilometer persegi dan menangkap wilayah sebuah taman negara di negara jiran - Colorado.

Kos kerosakan berjumlah lebih 8 juta dolar. Pasangan ini perlu membayar jumlah ini selama beberapa tahun dalam ansuran bulanan. Tetapi kini tidak ada keraguan bahawa pasangan itu sedang menunggu kelahiran seorang budak lelaki.

Parti-parti gender mengungkapkan parti, harus diperhatikan, sudah sampai di Rusia. Sesetengah agensi untuk menganjurkan perayaan sudah menawarkan perkhidmatan sedemikian kepada ibu bapa yang mengandung.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan