Berapa kebahagiaan: seorang kanak-kanak di Kuban dijual seharga 100 ribu Rubel

Di Kuban belajar harga kebahagiaan. Anapa bermastautin membeli bayi untuk 100 ribu rubel. Anak itu memutuskan untuk menjual ibunya sendiri, penduduk Kabardino-Balkaria. Dia tidak mahu membuahkan serbuk itu, tetapi benar-benar mahu memperbaiki kesejahteraan mereka sendiri.

Semua ini berlaku pada musim gugur tahun 2017. Rancangan untuk penjualan bayi telah matang semasa kehamilan. Dalam beberapa perkataan terakhir, ibu hamil meminta bantuan daripada rakan dari Anapa. Dia meminta pertolongan untuk mencari pembeli untuk anaknya sendiri.

Seorang kawan menunjukkan penyertaan dan pemahaman, mendapati seorang wanita yang tidak mempunyai anak dan menawarkan bayi kepadanya. Bayi dianggarkan 100 ribu rubel.

Apabila budak lelaki itu dilahirkan, teman wanita dijadualkan pada hari jualan. Pada 3 November, ketiga-tiga bertemu di Nalchik, di mana ibunya menyerahkan bayinya sebagai pertukaran wang. Pada masa itu budak itu hanya berusia tujuh hari.

Tiada siapa yang tahu apa-apa tentang cerita ini jika bukan untuk jiran-jiran yang berjaga-jaga dan teliti dari wanita yang bekerja. Mereka menyedari bahawa bayi itu telah hilang dan pergi ke polis.

Pengawal perintah itu mempersoalkan kawan-kawan dan mendapati semua keadaan kes itu.

Sekarang bayi itu dirampas dan dikenal pasti di rumah anak yatim. Pihak berkuasa penjaga sedang mencari ibu bapa yang baru untuknya. Dan ketiga - dan pembeli, dan penjual berdiri percubaan. Wanita dituduh melakukan pemerdagangan manusia. Ini adalah artikel jenayah yang serius, membayangkan hukuman penjara yang panjang. Kes itu tidak lama lagi akan dipertimbangkan oleh mahkamah kota Nalchik.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan