Kanak-kanak untuk membantu: Ramzan Kadyrov menjadi sukarelawan

Presiden Republik Chechen, Ramzan Kadyrov, menjadi sukarelawan sukarelawan.

Beliau menyertai barisan sukarelawan enjin carian yang mencari kanak-kanak yang hilang.

Kepala Chechnya membuat keputusan untuk menjadi sukarelawan di pembukaan kantor perwakilan Pusat Relawan Nasional Rusia.

Beliau menjadi salah seorang sukarelawan pertama dari Chechnya dan telah menerima jaket sukarelawan di mana "enjin carian" dapat mengenal pasti "orang" mereka.

Di samping itu, Ramzan Kadyrov mengusulkan untuk melaksanakan di Chechnya sebuah projek perintis Pusat Nasional untuk mendidik generasi muda dalam semangat tradisi dan nilai keluarga.

Berdasarkan pejabat perwakilan Chechen dari Pusat Kebangsaan, para sukarelawan dari seluruh negara akan dilatih untuk mencari anak-anak yang hilang di kawasan yang sukar dan kasar, serta menyediakan bantuan pertolongan pertama yang dapat menyelamatkan nyawa anak.

Kelas-kelas itu diputuskan untuk dijalankan berdasarkan Pasukan Khas Universiti Rusia berhampiran Gudermes. Dalam peranan guru untuk sukarelawan akan melaksanakan pengajar profesional.

Buat masa ini, di pangkalan Pusat Kebangsaan ada lebih daripada 230 kanak-kanak yang hilang. Mereka melihat sepanjang masa dan berharap bahawa lelaki akan ditemui hidup dan sihat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan