Pengembara kecil: seorang gadis berusia lima bulan melawat hampir semua negeri AS

Ibu bapa Harper Yates yang berumur lima bulan memutuskan untuk membuat seorang anak perempuan juara sebenar. Mereka merancang itu gadis itu akan menjadi pengembara paling muda di planet ini.

Sejak lahir, bayi itu bergerak ke Amerika Syarikat bersama ibu bapanya. Crumbs mempunyai blog mereka sendiri di Internet, dan hari ini ia adalah salah satu blogger perjalanan paling popular di dunia. Lebih daripada 16 ribu orang telah mendaftar untuk akaunnya, yang setiap hari mengikuti pergerakan pengembara kecil itu.

Ibu bapa anak-anak Cindy dan Tristan berasal dari Australia.

Mereka tidak digunakan untuk menjalani gaya hidup yang tidak aktif. Sebelum kelahiran kanak-kanak itu, mereka sentiasa berada di jalan raya di rumah mereka yang kecil. Ketika Harper dilahirkan, mereka mengambil istirahat satu bulan, ibu pulih setelah melahirkan, dan perjalanan hidup yang panjang kembali.

Ibu bapa menetapkan tugas untuk melawat semua penjuru Amerika Syarikat sebelum anak perempuan berusia enam bulan. Ini akan memberikan alasan untuk mendaftarkan rekod.

Hari ini, Cindy, Tristan dan bayi Harper hampir hampir dengan matlamat mereka. Mereka hanya mempunyai sebulan untuk melawat ketiga-tiga negeri Amerika. Selepas itu, keluarga berfikir tentang penaklukan negara-negara lain. Khususnya, mereka ingin pergi ke seluruh wilayah China dan pastikan untuk melawat Rusia.

Mereka mengira bahawa ia akan mengambil masa satu setengah tahun untuk melawat setiap bandaraya Rusia, memandangkan jarak yang jauh di antara mereka.

Apabila tiba masanya untuk gadis itu belajar, ibu bapa yang bepergian berhasrat menganjurkan sebuah sekolah untuknya dalam sebuah treler - untuk mengajar gadis itu sendiri dalam perjalanan. Dengan geografi, kemungkinan besar masalah tidak akan timbul.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan