Anak lelaki Chechen yang berusia lima tahun itu keluar 4105 kali, tetapi rekod itu tidak dikira

Rakhim Kuriev dari Chechnya, yang berusia hampir lima tahun, memecahkan rekod dunia semasa untuk pushups. Dia terkeluar 4105 kali. Apa yang dibutuhkan 2 jam dan 26 minit, antara push-up yang lelaki itu tidak berehat.

Orang dewasa memfailkan segala-galanya dan menghantar video ke ibu pejabat, yang merekodkan rekod untuk Buku Rekod Guinness, tetapi di sana enggan mengira rekod dunia baru. Sebab-sebab penolakan itu kelihatan tidak masuk akal, sekurang-kurangnya dikatakan: sekali dalam dua setengah jam kanak-kanak itu terganggu oleh kartun itu di telefon pintar dan beberapa kali menarik tangannya keluar dari lantai untuk menyusun semula kiraan kayu yang membantu dia mengira pushups.

Harus diingat bahawa semasa semua tindakan ini, kanak-kanak tidak berhenti senaman fizikal.

Rekod, oleh itu, hanya ditetapkan oleh wakil-wakil Kementerian Sukan Republik Chechnya. Pemimpinnya Musa Khanarikov menyatakan bahawa anak itu telah mendedikasikan kemenangannya kepada Ramzan Kadyrov. Budak itu segera digelar dalam media "Chechen Schwarzenegger".

Rakhim yang berusia lima tahun dari kampung Duba-Yurt yang tidak begitu sakit adalah dalam bentuk fizikal yang luar biasa, dia mempunyai sudah terbentuk otot pepejal, yang kebanyakan lelaki dewasa hanya boleh bermimpi.

Ternyata hari ini rekod untuk push-up masih untuk pemastautin berusia tujuh tahun di Kiev, dia telah keluar 4000 kali. Tetapi Rahim tidak berniat untuk menyerah diri. Dia bersiap untuk mengalahkan rekod anda sendiritetapi sudah di hadapan wakil-wakil Guinness Book of Records, yang akan datang ke Chechnya pada akhir bulan November untuk mendaftarkan rekod secara rasmi.

Harus diingat bahawa Rakhim tidak terlibat dalam sebarang sukan, dia dilatih oleh bapanya sendiri di rumah.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan