Idea kanak-kanak akan membantu orang dewasa: Putin diperintahkan untuk mempertimbangkan tawaran terbaik geeks

Ketua negara melawat pusat pendidikan Sirius di Sochi, di mana dia melihat makmal latihan dan mengenali perkembangan geeks muda.

Terlihat gembira dengan Vladimir Putin. Beliau mengarahkan syarikat-syarikat besar Rusia telah mengamalkan pembangunan kanak-kanak yang cemerlang.

Khususnya, ketua negara menasihati pengurusan Keretapi Rusia untuk memberi perhatian kepada pembangunan sistem pengurusan pekerja keretapi. Idea kanak-kanak akan membantu meningkatkan kecekapan menyelesaikan masalah pengeluaran. Kepimpinan Railways Rusia mengatakan bahawa tugasan akan dilaksanakan, dan kerja anak-anak pasti akan diminta.

Pengarah Jeneral Yandex Elena Bunin berkata beliau akan gembira menggunakan beberapa projek kanak-kanak, terutamanya, pembangunan kenderaan tanpa pemandu dan penambahbaikan pembantu suara Alice.

Usul-usul yang sama untuk pelaksanaan projek-projek kanak-kanak yang paling menarik juga diterima oleh perusahaan besar lain di negara ini, termasuk kompleks pertahanan.

Para bakat muda itu sendiri tidak akan diketepikan, di perusahaan yang mewujudkan idea mereka, anak-anak akan dapat mendapatkan arahan yang disasarkan untuk kemasukan ke universiti khusus yang terbaik di negara ini, mereka akan dibayar gaji berasingan, dan kemudian mereka akan diberikan tempat kerja.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan