Pugacheva menghabiskan hari jadi anak-anak Lisa dan Harry lebih daripada 2 juta rubel

Kembar Lisa dan Harry Galkina merayakan ulang tahun pertama mereka. Kepada kanak-kanak Maxim Galkin dan Alla Pugacheva bertukar lima.

Perlu diingatkan bahawa ibu bapa bintang memutuskan untuk tidak membatasi diri mereka dengan kemenangan rumah sederhana dengan kek, lilin dan hadiah, dan melemparkan pesta mewah di salah satu restoran paling mahal dan berprestij di Rublyovka.

Kirkorov dan Basque, Orbakaite, Loboda, Alexander Revva dan banyak bintang lain telah mengucapkan tahniah kepada perayaan ulang tahun yang sedikit.

Kanak-kanak dipersembahkan dengan hadiah, diantaranya adalah perhiasan, aksesori, mainan mahal. Ibu bapa sendiri, cukup aneh, memutuskan untuk menghadkan diri mereka kepada hadiah yang sederhana dan wajar untuk setiap kanak-kanak - mereka membentangkan babi guinea, hamster dan burung kakak tua kepada kembar untuk sudut hidup rumah.

Tetapi perlu membuat tanggapan terhadap tetamu, jadi perjamuan yang sesungguhnya menjadi lebih mahal.

Untuk sewa dewan di restoran Diva dibilkan untuk setengah juta rubel. Jurugambar perayaan kos Pugacheva dan Galkin 50 ribu rubel.

Para animator terbaik ibu kota bekerja di festival tersebut. Mungkin secara kebetulan, tetapi kemungkinan besar dengan pengaturan sebelumnya, acara itu dianjurkan oleh sebuah acara dan perayaan agensi, yang dimiliki oleh bekas suami Pugacheva, Philip Kirkorov. Ia tidak dilaporkan sama ada Diva membayar perkhidmatan agensi PhillParty atau tidak. Jika hakikat pembayaran adalah tempat untuk menjadi, maka peningkatan kos ini 3.5 juta Rubles.

Baru-baru ini, pasangan Galkin-Pugachev telah melecehkan ibu bapa di seluruh negara. mempublikasikan perbelanjaan anda sendiri untuk kanak-kanak. Baru-baru ini, ibu bapak Lisa dan Harry berkata setiap bulan ibu bapa memberikan kira-kira 6 juta Rubel untuk kelas kembar tambahan. Jumlah yang sama termasuk pengambilan dua orang pengasuh dan tutor dengan diploma pada akhir Sorbonne.

Pengguna internet meragukan keinginan pasangan bintang untuk mendedahkan perbelanjaan mereka, kerana ia kelihatan seperti ejekan kebanyakan ibu dan bapayang terpaksa bekerja keras untuk menyediakan kanak-kanak dengan sekurang-kurangnya minimum standard hidup yang selesa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan