Pejabat pendakwa akan terlibat di sekolah, di mana kanak-kanak itu telah dipilih sijil dan hadiah Tahun Baru

Di rantau Sverdlovsk, pendakwa memeriksa fakta kejadian yang tidak menyenangkan yang berlaku di kampung Glinsky. Gadis itu, yang menamatkan suku dengan perbezaan, guru memilih hadiah Tahun Baru dan diploma kehormatan, memotivasikannya dengan fakta bahawa ibu bapa pelajar sekolah tidak lulus untuk keperluan kelas 300 rubel.

Keadaan ini telah menyebabkan ketidakselesaan psikologi kanak-kanak, selain itu semuanya berlaku di hadapan rakan sekelas dan kini pelajar sekolah itu ditertawakan.

Tugas pendakwa adalah untuk menubuhkan Adakah anda benar-benar perlu mengajar wang dari seorang kanak-kanak?. Terdahulu dalam bidang pandangan masyarakat ibu bapa mendapat jawatan di rangkaian sosial di mana ibu gadis yang tersinggung memberitahu cerita ini. Sebelum cuti Krismas, semua kanak-kanak dibentangkan dengan magnet dan rantai utama. Dan hanya satu pelajar dalam hadiah itu ditolak, kerana ibunya tidak lulus 300 rubel.

Dengan surat itu, menurut ibu, keadaan yang lebih sinis muncul. Pada mulanya, dia diberikan kepada gadis itu di hadapan seluruh kelas untuk pencapaian akademiknya, dan kemudian guru itu mengambil surat dengan kata-kata yang dia mencetaknya "dengan mengorbankan anak-anak lain yang membawa wang."

Ibu kanak-kanak yang cedera itu memutuskan untuk hanya berkongsi pengalaman yang tidak menyenangkan, tetapi pejabat pendakwa tidak boleh tetapi bertindak balas terhadap penerbitan yang menyebabkan tindak balas orang ramai begitu luas. Cek akan disiapkan pada pertengahan bulan Februari. Mengikut keputusannya, keputusan akan dibuat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan