Leads untuk kanak-kanak muncul pada jualan

Ibu bapa di seluruh dunia dijemput berjalan kaki anak-anak pada kesempatan itu supaya anak-anak tidak hilang. Jualan walaupun kelihatan seperti alat itu, ada tali kanak-kanak hanya 8 dolar.

Membangunkan peranti pengilang China teknologi mudah alih Xiaomi. Projek yang luar biasa telah muncul di laman web Youpin dalam talian.

Leash kanak-kanak adalah peranti yang dipanggil Shuo Mi Anti-Lost Traction Gelang.

Malah, ini adalah dua gelang yang dihubungkan oleh kabel spring. Musim bunga boleh mencapai sehingga 4 meter. Di dalam mata air terdapat kabel keluli tahan karat, dan oleh itu ia tidak boleh dipotong.

Satu gelang dipakai oleh orang dewasa, dan yang lain dilekatkan pada pemegang bayi. Oleh itu, radius perjalanan kanak-kanak adalah terhad kepada empat meter.

Bayi sahaja tidak boleh melonggarkan gelang anda. Ia ditutup dengan kunci khas, kunci yang terletak di sebelah gelang ibu bapa.

Setakat peranti baru itu beretika, masyarakat masih belum tahu, tetapi sudah mulai menjadi permintaan, beberapa ribu orang telah ingin membeli alat tersebut untuk "berjalan" kanak-kanak dalam beberapa hari. Masalah anak-anak yang hilang adalah relevan kepada semua negara di dunia.

Pengilang memberi amaran bahawa berjalan dengan seperti "tali" harus memerlukan penjagaan dari ibu bapa, kerana kabel mungkin tidak dapat dilihat oleh orang yang lewat, yang akan menyebabkan kejatuhan dan kecederaan mereka. Ia perlu untuk memberi amaran kepada mereka tentang musim bunga yang ditegakkan. Juga, jangan ketinggalan kanak-kanak itu. Ia mungkin menjadi kusut di musim semi dan menderita.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan