Bagikan nasib anda: seorang penjual dari Khabarovsk memenangi sebuah kereta dan segera memberikannya kepada kanak-kanak yang sakit

Penjual biasa sebuah kedai runcit dari Khabarovsk, Oksana Muzyka menjadi pemenang loteri.

Dia mendapat kereta baru "Lada Priora". Apa yang mengejutkan penganjur perhimpunan itu adalah ketika wanita itu meminta mereka untuk membantu menjual kereta itu dan mendermakan wang untuk rawatan kanak-kanak yang sakit di Dagestan!

Oksana menjawab semua soalan itu dia mempunyai cukup hidup - ada gaji kecil tetapi stabil, saudara-mara hidup dan baik, ada bumbung di atas kepala mereka.

Dan dengan nasib, menurut wanita, anda perlukan boleh berkongsi dengan mereka yang memerlukannya sekarang.

Kereta itu dijual seharga 380 ribu ringgit. Oksana Muzyka memindahkan jumlah keseluruhan kepada akaun yayasan amal yang membayar untuk operasi mahal untuk anak-anak Dagestan.

Wartawan Khabarovsk berjaya mengetahui bahawa Oksana telah mengambil bahagian dalam loteri untuk pertama kalinya, tetapi bantuan kepada organisasi anak-anak datang dari dia hampir setiap bulan.

Seorang wanita dari gaji kecilnya memindahkan sejumlah wang untuk membantu bayi yang sakit di berbagai daerah di negara ini.

Dalam perbuatannya Khabarovsk tidak melihat apa-apa yang luar biasa dan heroik.

Oleh kerana ramai orang tidak percaya bahawa penjual biasa menolak hadiah seperti itu, Oksana terpaksa merekodkan mesej video di mana dia menjelaskan kepada semua motif perbuatannya dengan keraguan tertentu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan