Mempunyai penerbangan yang bagus: ibu bayi itu "menyuap" penumpang pesawat dalam kes histeria kanak-kanak

Seorang penduduk Korea Selatan menakluki pengguna Internet dengan perbuatannya yang luar biasa. Dia memutuskan untuk "menyogok" penumpang penerbangan yang dia terbang dengan bayi berusia empat bulan. Sekiranya kanak-kanak membuat pengertian di langit, daripada yang lain penumpang akan mendapat banyak momen yang tidak menyenangkan, ibu memutuskan untuk "menenangkan" penumpang terlebih dahulu.

Ibu seorang kanak-kanak berusia empat bulan terpaksa terbang dengan seorang anak dari Seoul ke San Francisco. Untuk semua 200 sahabat, dia menyediakan beg kecil gula-gula dan penyumbat telinga, dalam setiap beg dia meletakkan nota. Mesej itu menunjukkan bahawa bayi, ibu dan nenek benar-benar perlu bertemu dengan ibu saudaranya di Amerika Syarikat, dan oleh itu ada keperluan untuk terbang. Tetapi penerbangan ini adalah yang pertama dalam kehidupan budak lelaki itu, dan oleh itu air mata dan menangis dalam proses perjalanan tidak dikecualikan. "Tolong maafkan saya" - dengan perkataan ini nota itu berakhir.

Salah seorang penumpang mengambil gambar beg itu dan menyiarkannya di Internet, dan perbuatan wanita Korea segera menjadi sangat popular, dan gambaran itu menjadi virus.

Ramai pengguna internet menyesal bahawa wanita itu terpaksa berbuat demikian, kerana dia, sebenarnya, tidak mempunyai apa-apa untuk meminta maaf kepada penumpang lain kerana kami semua adalah anak-anak. Tetapi cerita tentang ibu-ibu dengan bayi yang sering dikutuk untuk tingkah laku kanak-kanak di dalam pesawat, nampaknya memaksa ibu ini mengambil langkah sedemikian.

Kemudian, penumpang penerbangan ini melaporkan di Internet bahawa sepanjang 10 jam penerbangan penerbangan bayi empat bulan, yang ibu minta maaf terlebih dahulu, tidak membuat bunyi. Dia tidur dengan tenang dan tidak membawa sebarang kesulitan kepada sahabatnya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan