Putera Harry dan Megan Markle menamakan nama pengasuh untuk anak mereka yang belum lahir

Baru-baru ini, seluruh dunia berhujah sama ada Megan Markle hamil, tetapi hari ini tidak ada keraguan - sang putri sedang menunggu anak sulung. Minggu lalu, ia secara rasmi disahkan oleh pentadbiran Buckingham Palace.

Kita hanya boleh tertanya-tanya bagaimana terkenal Megan berjaya menyembunyikan kedudukannya yang "menarik" selama beberapa bulan! Mengikut maklumat rasmi, dia sedang aktif 4 bulan mengandung.

Hari ini Putera Harry dan Megan Markle Dipanggil nama pengasuh, yang akan diamanahkan untuk menjaga bayi dari hari-hari pertama. Sebagai pembantu, keluarga diraja memutuskan untuk menjemput Connie Simpson, mungkin pengasuh yang paling terkenal di dunia selepas Mary Poppins. Connie bekerja di banyak keluarga "bintang".

Jururawat Connie dinasihatkan kepada pasangan diraja oleh George Clooney. Dia sangat gembira dengan pekerjaannya, kerana wanita itu bekerja cukup lama dalam keluarga Clooney. Sebelum ini, Simpson membantu membesarkan anak-anak dalam keluarga Emily Blunt dan John Krasinski, dalam keluarga Justin Timberlake, mengangkat bayi Jessica Alba.

Melahirkan Megan Markl pada musim bunga. Sekarang para bookmaker UK mula mengambil pertaruhan di lantai dan juga nama bayi.

Connie Simpson telah bersetuju dengan tawaran untuk bekerja di keluarga diraja. Pengasuh Connie, seperti yang dipanggilnya, mempunyai lebih dari tiga puluh tahun pengalaman bekerja dengan kanak-kanak. Selama bertahun-tahun dia telah membantu meningkatkan lebih daripada 250 kanak-kanak.

Connie mempunyai kaedah pengajaran sendiri. Beliau telah menyatakan bahawa pewaris kerajaan (atau waris) masa depan tidak akan tahu bahawa dia adalah pencabar untuk takhta British. Kanak-kanak mesti berkembang mengikut kepentingan anak-anak mereka, politik memang tidak berguna.

Dengan cara ini, bayi yang baru lahir akan menjadi ketujuh dalam barisan takhta, terdapat sepupu dan adik beradik, anak-anak Kate Middleton dan Putera Charles.

Pengasuh Connie tahun ini telah mengeluarkan buku sendiri di mana dia memberikan nasihat berguna kepada semua ibu bapa muda. Dia memberitahu bagaimana untuk mandi dan memberi makan bayi yang baru lahir, bagaimana untuk berjalan dan bermain dengan mereka, apa dan berapa usia kanak-kanak harus diajar, dalam mana-mana kes yang perlu dipanggil doktor. Buku beliau dibeli dengan baik di kedai-kedai, tetapi selepas berita tawaran untuk bekerja di keluarga diraja menjadi buku terlaris yang sebenar.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan