Mimpi itu menjadi kenyataan: di Primorye, wanita berusia 51 tahun melahirkan kembar tiga

Penduduk Vladivostok buat kali pertama menjadi ibu pada 51. Pada masa yang sama, kebahagiaannya kini triple - ndan cahaya muncul dengan segera tiga karapuzov.

Kelahiran mengambil doktor pusat perinatal serantau. Telah dilahirkan dua anak lelaki dan sayangku.

Kanak-kanak lelaki dilahirkan dengan berat 1480 dan 2300 gram, dan gadis yang dilahirkan mempunyai berat 2400 gram.

Kanak-kanak sihat, tetapi sebelum ibu dengan triplet dibenarkan pulang, mereka perlu mendapatkan berat badan dan menjadi lebih kuat. Mereka melakukan yang baik, kata doktor dari pusat perinatal.

Pesakit berusia 51 tahun telah bermimpi tentang anak-anak sepanjang hidupnya, tetapi mimpi itu tidak tergesa-gesa untuk menjadi kenyataan. Dia dibantu oleh doktor yang menjalankan kitaran rawatan IVF.

Wanita itu memohon kepada doktor tentang sekurang-kurangnya seorang kanak-kanak, apa yang terkejutnya apabila ultrasound mengesahkan bahawa ketiga-tiga embrio telah diambil akar!

Kehamilan terus berlaku. Genera ini memutuskan untuk menjalankan dengan pembedahan caesar, sejak umur dan beban "triple" dapat mengakibatkan komplikasi serius pada melahirkan semula jadi.

Wanita dan keluarganya gembira. Sejarahnya akan selamanya turun dalam sejarah perubatan Rusia sebagai salah satu contoh yang paling positif dalam kes kehamilan yang berkaitan dengan usia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan