"Anak yang diterima" Ksenia Strizh kembali ke rumah anak yatim

Popular di hos radio 90-an Ksenia Strizh berkata tidak meluluskan penggunaan anak berusia 15 tahun itu dari rumah anak yatim Chelyabinsk. Pada hari yang lain berita bahawa Ksenia yang berusia 51 tahun mengambil seorang remaja ke dalam keluarganya, yang ibu bapanya dilarang hak ibu bapa, terbang di sekeliling semua orang.

Dia tidak menyangkal bahawa Nikita benar-benar tinggal bersama dia dan suaminya, yang berusia 17 tahun lebih muda daripada Xenia. Tetapi dia tinggal sementara sementara dia memasuki sekolah sarkas. Walau bagaimanapun, budak itu gagal melakukan tahun ini, dan dia kembali ke rumah anak yatim

Ksenia menekankan bahawa mereka berkomunikasi dengan anak itu untuk masa yang lama, tetapi dalam mod "tetamu" - mereka datang untuk melawat satu sama lain.

Terdahulu, tuan rumah radio itu berulang kali mengatakan bahawa dia ingin menggunakan Nikita. Oleh itu, dia tidak tersinggung sama sekali oleh wartawan dari ibu negara yang menceritakan mengenai penggunaannya.

Secara sederhana, mereka, menurut Ksenia, tidak membezakan antara pengawasan dan pengawasan tamu kepada anak yatim piatu.

Insiden ini tidak menjejaskan hubungan dengan seorang remaja. Mereka terus berkomunikasi, berbual dan bersuara. Tahun depan, Nikita lagi bercadang untuk mencuba nasibnya dan cuba mendaftar di sekolah sarkas profesional. Dia akan datang semula untuk hidup dengan Ksenia Strizh.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan