Perkhidmatan akhbar Buckingham Palace telah membuat kenyataan rasmi mengenai anak Megan Markl

Pejabat akhbar diraja perlu menjawab laporan media mengenai bayi Megan Markle, yang sepatutnya dilahirkan tidak lama lagi. Membuat kenyataan tentang kehidupan peribadi anggota keluarga diraja, perkhidmatan akhbar Buckingham Palace tidak suka, tetapi kadang-kadang perlu. Sebabnya kali ini adalah pernyataan wartawan media massa dunia itu bagaimana tepatnya akan menaikkan anak Duchess of Sussex Megan Markl.

Baru-baru ini, pemberita melaporkan bahawa Megan akan menaikkan pewaris kerajaan dalam gaya neutral jantina, tanpa memberi aksen pada bidang kanak-kanak. Kenyataan ini menyebabkan kebingungan dan kebencian dalam keluarga diraja.

Wakil-wakil perkhidmatan akhbar membuat kenyataan rasmi bahawa seperti "asexual" pendidikan pewaris takhta British - tidak masuk akal tidak dapat diterima, dan Megan Markle tidak akan melakukan apa-apa seperti itu.

Artikel yang Duchess akan menaikkan seorang anak tanpa memperhatikan jantina, diterbitkan dalam Vanity Fair, para wartawan merujuk kepada kenyataan seorang teman Megan, yang menghadiri pesta bayi pada saat pengiriman cepat di New York. Maklumat segera diambil oleh penerbitan lain dan menyebarkannya secara meluas.

Selepas pesta ini, beberapa tetamu membawa hadiah dalam pakej biru dan biru, menjadi jelas kepada masyarakat dunia bahawa Megan mengharapkan seorang lelaki. Walau bagaimanapun, hiasan cuti itu sendiri adalah hairan oleh semua - kek merah jambu, bola merah jambu, tetapi untuk beberapa sebab hadiah biru.

Perkhidmatan akhbar Istana Buckingham menjelaskan bahawa lantai anak masa depan Megan Markl dan Putera Harry belum dikenal pasti, pasangan itu sendiri memutuskan bahawa dia harus tetap menjadi rahsia walaupun untuk mereka sehingga kelahiran, maka hiasan berganda - biru dan merah jambu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan